ΤΟΠΙΚΑ

Ουρές στις Τράπεζες για την πληρωμή

ουρές-στις-τράπεζες-για-την-πληρωμή-16119

Τη μία ώρα έφτασε η αναμονή για εξυπηρέτηση

Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες στις Τράπεζες για την πληρωμή των συντάξεων του ΙΚΑ. Οι υπάλληλοι βρήκαν ουρές με το καλημέρα έξω από τις Τράπεζες. Η εξυπηρέτηση έφτασε να έχει αναμονή ακόμη και μία ώρα σε ορισμένα υποκαταστήματα.

Ειδικότερα, σε Τράπεζα στο Βόλο όπως αναφέρθηκε μέχρι και τη 1.35 το μεσημέρι είχαν εξυπηρετηθεί 864 άτομα. Οι υπάλληλοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.

Ωστόσο, λόγω του μεγάλου όγκου των συναλλασσομένων η αναμονή εξυπηρέτησης έφτασε και τη μισή ώρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι υπάλληλοι βρήκαν κόσμο με το άνοιγμα του υποκαταστήματος και χρειάστηκαν οδηγίες για να τηρηθεί η προτεραιότητα.

Η προσέλευση, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχιζόταν μέχρι και τις 12 το μεσημέρι. Τελικά η εξυπηρέτηση γινόταν απρόσκοπτα μετά τη 1 οπότε ο μεγαλύτερος όγκος των συναλλασσομένων είχε εξυπηρετηθεί.

Σε άλλη Τράπεζα αναφέρθηκε επίσης ότι υπήρχε μεγάλος όγκος προσέλευσης συναλλασσομένων. Στη 1.45 το μεσημέρι είχαν εξυπηρετηθεί περί τα 500 άτομα.

Η μεγάλη προσέλευση είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί ο μέσος χρόνος εξυπηρέτησης.

Οπως αναφέρθηκε, η αναμονή έφτασε και ξεπέρασε τη μία ώρα. Ωστόσο, κατέστη δυνατό και εξυπηρετήθηκε το σύνολο των συναλλασσομένων. Γύρω στις 2 το μεσημέρι είχαν απομείνει περί τους 50 συναλλασσόμενους.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι συναλλασσόμενοι εξυπηρετήθηκαν και δεν υπήρξαν προβλήματα. Εξάλλου το κλίμα κατά τη διάρκεια της αναμονής όπως επισημάνθηκε, ήταν καλό, αφού επρόκειτο για πληρωμή συντάξεων.

Η μεγάλη προσέλευση στα γκισέ των Τραπεζών για την πληρωμή των συντάξεων φαίνεται ότι αύξησε και την κίνηση έξω από τα ΑΤΜ υποκαταστημάτων Τραπεζών. Στις 11.30 το πρωί έξω από τα αυτόματα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων σχηματίζονταν ουρές.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου