Νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ο Δ. Νταόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: 2016-04-17, 14:40:32
Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και με ενωτικό κλίμα
Νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ο Δ. Νταόπουλος

Νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας αναδείχτηκε την Κυριακή ο Δήμος Νταόπουλος. Στην εκλογική διαδικασία, που κύλησε ομαλά και σε καλό κλίμα, ο κ. Νταόπουλος έλαβε 61 ψήφους έναντι 43 ψήφων που έλαβε ο δεύτερος υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Αθανασάκης.

Ο κ. Νταόπουλος υπερτέρησε σε αριθμό ψήφων στο Βόλο, τη Σκιάθο και τη Σκόπελο με εξαίρεση την Αλόννησο.

Αναλυτικά στο Βόλο ο κ. Νταόπουλος έλαβε 47 ψήφους έναντι 28 που έλαβε ο κ. Αθανασάκης, στη Σκιάθο εφτά ψήφους έναντι τεσσάρων ψήφων που έλαβε ο κ. Αθανασάκης, στη Σκόπελο έξι ψήφους έναντι τεσσάρων ψήφων που έλαβε ο κ. Αθανασάκης και στην Αλόννησο μία ψήφο έναντι εφτά που έλαβε ο κ. Αθανασάκης.

Συνολικά οι εγγεγραμμένοι εκλέκτορες ήταν 105 -καθώς προέκυψε και μία προσθήκη- και ψήφισαν οι 104.

Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και ήδη από τις 11 το πρωί είχε προσέλθει στην κάλπη το ένα τέταρτο των ψηφοφόρων. Η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από μία ώρα μετά το τέλος της ψηφοφορίας.

 

Επέλεξαν διαχρονικότητα

Η επιλογή του κ. Νταόπουλου στο τιμόνι της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία έδειξε ότι οι εκλέκτορες προτίμησαν τη διαχρονικότητα που εκφράζει το πρόσωπό του μέσα από τη πολύχρονη δράση του στη Νέα Δημοκρατία.

Η πορεία του ξεκίνησε από μέλος της νεολαίας στη γραμματεία του Οργανωτικού το 1984, ενώ μετέπειτα ανέλαβε πρόεδρος στη νεολαία από το 1989 μέχρι το 1996 και εκλέχτηκε επί τρείς θητείες στη Νομαρχιακή, τη μία από αυτές ως γραμματέας.

Η διαχρονικότητα ήταν και το κριτήριο με το οποίο ο κ. Νταόπουλος διεκδίκησε και την προεδρία στη Νομαρχιακή Οργάνωση, όπως ο ίδιος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. Η εκλογική διαδικασία κύλησε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι είναι φίλοι και μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας δεν υπήρξε καμία αντιπαλότητα.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του κ. Νίκου Αθανασάκη πριν κλείσουν οι κάλπες. Όπως είπε: «μεταξύ μας υπάρχει ενωτικό κλίμα. Έχουμε και οι δύο τη διάθεση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο κόμμα».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=