ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις προσαγωγές για τα επεισόδια στο Δημαρχείο Βόλου

τρεις-προσαγωγές-για-τα-επεισόδια-στο-91456

Ερευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων

Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία για τα επεισόδια στο δημαρχείο Βόλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου για τη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών Βόλο. Μετά από κλήση στην Αστυνομία ενώ η συνεδρίαση του Σώματος ήταν υπό πλήρη εξέλιξη, αστυνομικές δυνάμεις με περιπολικά μετέβησαν στον τόπο και προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου τρία ύποπτα άτομα που βρέθηκαν σε κοντινή περιοχή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον τους δεν βρέθηκε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, που να τους αναμειγνύει με τη διακοπή της συνεδρίασης και με τον ξυλοδαρμό του περιφερειακού συμβούλου της Χ.Α. Αρτέμη Καλούτσα και αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Στο μεταξύ, το απόγευμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και μήνυσε προφορικώς, όπως είχε εξουσιοδοτηθεί από το δημοτικό συμβούλιο, τρία άγνωστα άτομα, τα οποία εισέβαλαν στο δημαρχείο με κουκούλες γύρω στις 3.15 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να διακοπεί η συνεδρίαση. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου διεξάγει έρευνες για διατάραξη της οικιακής ειρήνης αλλά και για τον ξυλοδαρμό του περιφερειακού συμβούλου, καθώς οι δύο υποθέσεις είναι αλληλένδετες.

Να επισημανθεί ότι μετά την επίθεση που δέχτηκε ο περιφερειακός σύμβουλος στο διάδρομο του δημαρχείου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου. Ο κ. Καλούτσας διαπιστώθηκε ότι υπέστη μικρές κακώσεις σπλαχνικού κρανίου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν είχε καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία εναντίον των δραστών.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου