ΤΟΠΙΚΑ

Εβαλε τέλος στη ζωή της 60χρονη Βολιώτισσα

εβαλε-τέλος-στη-ζωή-της-60χρονη-βολιώτισ-94220

Πήδηξε από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου και υπέκυψε άμεσα στα βαρύτατα τραύματα

Σοκ στο Βόλο την Τρίτη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, όταν για άγνωστο λόγο 60χρονη έκοψε το νήμα της ζωής της, πηδώντας από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στον ακάλυπτο.

Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γειτόνισσα που άκουσε το δυνατό θόρυβο από την πτώση έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Η κόρη της άτυχης γυναίκας επέστρεφε στην πολυκατοικία, χωρίς να είναι υποψιασμένη για το παραμικρό. Χτύπησε το κουδούνι, δεν απαντούσε κανείς. Ανέβηκε στο σπίτι, είδε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και σοκαρισμένη είδε τη μητέρα της στον ακάλυπτο, ενώ ένοικοι της φώναζαν να τρέξει.

Αμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου παρέλαβε δυστυχώς νεκρή την άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη βρισκόταν μπρούμυτα στην πυλωτή και είχε τραυματιστεί από την πτώση σε πολλά σημεία του σώματός της. Εκτιμάται ότι εξέπνευσε ακαριαία. Μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου τυπικά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο μεταξύ, ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Η 60χρονη δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Την ώρα του μοιραίου βρισκόταν μόνη στο σπίτι. Απουσίαζε και ο σύζυγος και η κόρη της. Κανένας δεν περίμενε ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή της.

Από την πρόοδο των ερευνών, ωστόσο, η πτώση από το β’ όροφο της πολυκατοικίας αποδόθηκε από την Αστυνομία σε αυτοκτονία και όχι σε ατύχημα.

Μία καρέκλα στο πίσω μπαλκόνι από το υπνοδωμάτιό της μαρτυρούσε τις κινήσεις που ακολούθησε. Η 60χρονη προφανώς αποφασισμένη να θέσει τέρμα στη ζωή της ανέβηκε στην καρέκλα και πήδηξε από το μπαλκόνι.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε την πτώση σε αυτοκτονία. Η σορός της 60χρονης μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Η προανάκριση συνεχίζεται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου