ΤΟΠΙΚΑ

Συμβολικός αποκλεισμός στον ΟΑΕΕ

συμβολικός-αποκλεισμός-στον-οαεε-105840

Νέες δράσεις ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση

Με νέα συμβολική κατάληψη συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι συνδικαλιστικοί φορείς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό. Η συντονιστική επιτροπή συνεδρίασε χθες στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας όπου και αποφάσισε το πλαίσιο δράσης.

Αποφασισμένοι για διεκδίκηση αλλαγών – απόσυρσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, οι συνδικαλιστικοί φορείς θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη του παραρτήματος του ΟΑΕΕ στο Βόλο. Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τρυφωνας Πλαστάρας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρος Γαϊτάνης, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Κουτσούκος, ο γενικός γραμματέας του ΕΚΒ, Δημήτρης Βασιλείου, ο πρόεδρος των περιπτερούχων, Βασίλης Τόπας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης, Γιάννης Γρηγορίου, ο εκπρόσωπος των Ζαχαροπλαστών, Κωνσταντίνος Ιατρόπουλος και ο αντιπρόεδρος του ΣΙΣΑΜ Βαγγέλης Λαλίτσας.

Ο κ. Γαϊτάνης τόνισε ότι «θα πρέπει να υπάρξει μαζική κινητοποίηση όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή με κορύφωση τη μέρα της ψήφισής του και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου ανάλογου της 4ης Φεβρουαρίου».

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, έχει συγκαλέσει τη συντονιστική γραμματεία επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών σε σύσκεψη αύριο Τετάρτη στις 8 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Η συντονιστική επιτροπή των συνδικαλιστικών φορέων θα συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα με τη συμμετοχή του επικεφαλής του συντονιστικού οργάνου επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι στο μεταξύ θα έχουν αποφασίσει για την περαιτέρω μορφή του αγώνα τους.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου