ΤΟΠΙΚΑ

53χρονος Βολιώτης νεκρός στην κουζίνα του σπιτιού του

53χρονος-βολιώτης-νεκρός-στην-κουζίνα-τ-114511

Εμενε μόνος του και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Νεκρός στην κουζίνα του σπιτιού στο κέντρο της πόλης του βρέθηκε χθες 53χρονος Βολιώτης, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως φέρεται να δήλωσε το συγγενικό του περιβάλλον και ήταν μόνος.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο θείος του και φιλικό του πρόσωπο που βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού, οι οποίοι τον επισκέφτηκαν για να δουν πως είναι καθώς δεν έδινε σημεία ζωής, δεν απαντούσε στα τηλέφωνά τους.

Σοκαρισμένοι εντόπισαν το άψυχο σώμα του και κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία. Επιτόπου κλήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, το οποίο απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε τα αίτια θανάτου σε παθολογικά.

Στο μεταξύ, το ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε παρέλαβε τον 53χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Η σορός του 53χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του και ο χρόνος που αυτός επήλθε.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος φέρεται να κατέληξε λίγες ώρες πριν εντοπιστεί, καθώς η σορός του δεν βρισκόταν σε σήψη. Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο που «έχασε» τη μητέρα του με την οποία συγκατοικούσαν.

Εμεινε μόνος καθώς ο ίδιος δεν είχε αποκτήσει δική του οικογένεια και ήταν χρόνια άνεργος.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

K.M.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου