ΑΛΜΥΡΟΣ

Ατύχημα 52χρονου στο Αχίλλειο από εκπυρσοκρότηση

ατύχημα-52χρονου-στο-αχίλλειο-από-εκπυρ-120370

Τύχη βουνό είχε Αλμυριώτης κτηνοτρόφος, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε από δίκαννο όπλο

Από θαύμα σώθηκε την Παρασκευή από βέβαιο θάνατο 52χρονος Αλμυριώτης κτηνοτρόφος όταν προφανώς από αδέξιο χειρισμό κι ενώ βρισκόταν στο στάβλο το δίκαννο που κρατούσε στα χέρια του εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 το απόγευμα στο Αχίλλειο και προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Η σύζυγος του 52χρονου που βρισκόταν στο σπίτι, σε κοντινή απόσταση από το στάβλο, έτρεξε έντρομη να δει τι συμβαίνει και κάλεσε σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Στον τόπο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και το πλήρωμα παρέλαβε τον τραυματία και τον διακόμισε αρχικώς στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε σκόπιμο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο 52χρονος εξετάστηκε από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική. Είχε διαφύγει τον κίνδυνο από νωρίς το απόγευμα, καθώς ευτυχώς το τραύμα δεν ήταν σε ζωτικό όργανο του σώματός του. Τα σκάγια τον βρήκαν ευτυχώς στην άκρη του ενός πνεύμονα. Στο μεταξύ, η προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού συνεχιζόταν έως αργά το βράδυ. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ο 52χρονος αυτοτραυματίστηκε από αδέξιο χειρισμό του όπλου.

Αλλες πληροφορίες πάντως θέλουν την ώρα του κακού να καθάριζε το δίκαννο και να έχει αμελήσει ότι το όπλο ήταν γεμάτο σκάγια.

Το ατύχημα έγινε αντιληπτό από ολόκληρη την τοπική κοινωνία που αναστατώθηκε. Το σπίτι της τριμελούς οικογένειας βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απέδωσε τον τραυματισμό σε ατύχημα. Η προανάκριση συνεχίζεται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου