ΤΟΠΙΚΑ

Μπουνιές – κλοτσιές στο κέντρο του Βόλου

μπουνιές-κλοτσιές-στο-κέντρο-του-βόλ-123593

Για οικογενειακές διαφορές στην οδό Βασσάνη με Ρήγα Φεραίου

Αγρια συμπλοκή μεταξύ Αλβανών προχθές το απόγευμα αναστάτωσε το κέντρο της πόλης και οδήγησε στον τραυματισμό δύο ατόμων, τα οποία διακομίστηκαν στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου με χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Στις 8 το βράδυ στην οδό Βασσάνη με Ρήγα Φεραίου για χρόνιες οικογενειακές διαφορές που ξέσπασαν με άγνωστη αφορμή τέσσερις αλλοδαποί, δύο αδέλφια και δύο ξαδέρφια που συνδέονται επίσης με συγγενική σχέση μεταξύ τους και είναι ηλικίας γύρω 30-35 ετών άρχισαν να πλακώνονται στο ξύλο μεταξύ τους με μπουνιές – κλοτσιές αλλά και τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων όπως κατσαβίδια και ξύλα.

Ο βίαιος τσακωμός έγινε ιδιαίτερα αντιληπτός σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, καθώς οι αλλοδαποί εθεάθησαν ακόμη και στην οδό Αναλήψεως να κυνηγιούνται στο δρόμο και να χτυπιούνται με τη εκτόξευση διάφορων αντικειμένων.

Τρομαγμένοι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία, καθώς η συμπλοκή συνεχιζόταν για πολλή ώρα, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και πέμπτο άτομο, ο πατέρας από έναν από τους Αλβανούς. Ο 56χρονος άνδρας φέρεται να προσπάθησε να χωρίσει τους νέους από τη φασαρία, όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά στην προσπάθειά του να τους σταματήσει τραυματίστηκε κιόλας.

Τελικά το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση της Αστυνομίας και την προσαγωγή των δραστών. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε είχε ήδη διακομίσει δύο αλλοδαπούς στο Νοσοκομείο με τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματισμένοι στο Αχιλλοπούλειο διακομίστηκαν δυο άτομα, πατέρας και γιος, ο ένας με χτύπημα στο κεφάλι ευτυχώς όχι σοβαρό και ο δεύτερος με κάταγμα στο χέρι.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου