ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή ο 36χρονος Αθηναίος για την ηρωίνη

στη-φυλακή-ο-36χρονος-αθηναίος-για-την-η-150693

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε χθες μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Βόλου ο 36χρονος Αθηναίος, που συνελήφθη την Κυριακή με 36χρονο Βολιώτη σε μάντρα οικοδομικών υλικών να κατέχουν και να ετοιμάζονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να διανείμουν σε πιάτσες τοξικομανών 1.310 δόσεις «λευκού θανάτου».

Μετά την προθεσμία που έλαβε προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, ο 36χρονος οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην Ανακρίτρια Βόλου. Με ομόφωνα απόφαση Εισαγγελέα – Ανακρίτριας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία, καθώς είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.

Στην έφοδο των Αστυνομικών στη μάντρα τόσο ο ίδιος όσο και ο 36χρονος Βολιώτης αποπειράθηκαν να ξεφορτωθούν τα ναρκωτικά πετώντας τα στην τουαλέτα, πλην όμως δεν τα κατάφεραν και συνελήφθησαν, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Συνολικά στην έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκε ηρωίνη, βάρους (131,74) γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά δισκία και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, καθώς και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Να επισημανθεί ότι ο 36χρονος Βολιώτης μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγυοδοσία ύψους 5.000 ευρώ.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου