ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή για τις κλοπές ο 30χρονος που ρήμαζε αυτοκίνητα

στη-φυλακή-για-τις-κλοπές-ο-30χρονος-που-168141

Μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε προχθες ο 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη να προσπαθεί να «ανοίξει» αποθήκη και εις βάρος του προέκυψαν 27 κλοπές διαφόρων αντικειμένων από αυτοκίνητα αλλά και η αφαίρεση μίας γυναικείας τσάντας.

Συνοδεία αστυνομικών ο 30χρονος οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα – Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος. Εξάλλου εις βάρους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Προανακριτικά προέκυψε ότι ο δράστης διέπραξε είκοσι επτά διαρρήξεις σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε συνολικά τα χρηματικά ποσά των 206 ευρώ και 300 δολαρίων Η.Π.Α., δύο κινητά τηλέφωνα, ένα σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού (GPS), μία κιθάρα, διάφορα προσωπικά έγγραφα και άλλα μικροαντικείμενα των ιδιοκτητών.

Μάλιστα, διέρρηξε όλα αυτά τα αυτοκίνητα μέσα σε πέντε ημέρες στο διάστημα από τις 24 Δεκεμβρίου έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2015.

Ο κλέφτης έσπαζε τα τζάμια των αυτοκινήτων με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια έκλεβε χρήματα που έβρισκε και αντικείμενο που του προκαλούσαν το ενδιαφέρον.

Επιπλέον, ο 30χρονος εισήλθε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε την τσάντα 67χρονης που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μία φωτογραφική μηχανή, μικρό χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου