ΤΟΠΙΚΑ

Eνα αυτοκίνητο τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά

eνα-αυτοκίνητο-τρόφιμα-και-παιχνίδια-γ-170229

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στη φιλανθρωπική συναυλία των εμπόρων

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας και ενίσχυσε τη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώθηκε υπέρ του Ιδρύματος Ασπρες Πεταλούδες και του Ορφανοτροφείου Βόλου, χθες το βράδυ στον πεζόδρομο της Ερμού. Δεκάδες πολίτες έσπευσαν και έδωσαν τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά, ενθαρρύνοντας τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου να συνεχίσει την κοινωνική του δράση, να στείλουν τα δικά του φιλανθρωπικά μηνύματα.

Ενα αυτοκίνητο τρόφιμα συγκέντρωσε η φιλανθρωπική συναυλία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και δεκάδες παιχνίδια για τα παιδιά, τα οποία θα προσφερθούν στα Ιδρύματα ώστε να περάσουν ευχάριστα την Πρωτοχρονιά. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Κωνσταντίνος Τσέλιος, δήλωσε συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου καθώς επρόκειτο για την πρώτη κοινωνική δράση που ανέλαβε η Διοίκηση.

«Η παρουσία δεκάδων Βολιωτών είναι ενθαρρυντική για εμάς για να συνεχίσουμε την κοινωνική δράση. Να προβάλουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Συλλόγου μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και όλους τους πολίτες που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση.

Ο πεζόδρομος της Ερμού στο ύψος της Τοπάλη όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία από το Βολιώτη καλλιτέχνη Αποστόλη Γκίκα ήταν γεμάτος από κόσμο.

Ο εμπορικός κόσμος και οι Βολιώτες απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι έχουν φιλάνθρωπα αισθήματα και δείχνουν το ενδιαφέρον τους με έμπρακτες ενέργειες για τον κόσμο που φιλοξενούν τα Ιδρύματα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου