ΤΟΠΙΚΑ

Διέρρηξε 27 αυτοκίνητα σε πέντε ημέρες

διέρρηξε-27-αυτοκίνητα-σε-πέντε-ημέρες-170737

Στην Ανακρίτρια Βόλου απολογείται 30χρονος Βολιώτης

Πιάστηκε στα πράσα να προσπαθεί να «ανοίξει» αποθήκη στον Ξηριά και σε βάρος του προέκυψε ότι είχε διαρρήξει συνολικά είκοσι επτά αυτοκίνητα αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό τους, ενώ είχε κλέψει και μία γυναικεία τσάντα.

Ο 30χρονος συνελήφθη στις 2 το μεσημέρι και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από την Εισαγγελία Βόλου, η οποία τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης της αποθήκης άκουσε θόρυβο και είδε τον κλέφτη ενώ προσπαθούσε να σπάσει το λουκέτο. Αμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έσπευσαν και τον συνέλαβαν.

Προανακριτικά προέκυψε ότι ο δράστης διέπραξε είκοσι επτά διαρρήξεις σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε συνολικά τα χρηματικά ποσά των 206 ευρώ και 300 δολαρίων Η.Π.Α., δύο κινητά τηλέφωνα, ένα σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού (GPS), μία κιθάρα, διάφορα προσωπικά έγγραφα και άλλα μικροαντικείμενα των ιδιοκτητών.

Μάλιστα, διέρρηξε όλα αυτά τα αυτοκίνητα μέσα σε πέντε ημέρες στο διάστημα από τις 24 Δεκεμβρίου έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2015.

Ο κλέφτης έσπαζε τα τζάμια των αυτοκινήτων με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια έκλεβε χρήματα που έβρισκε και αντικείμενο που του προκαλούσαν το ενδιαφέρον.

Επιπλέον, ο 30χρονος εισήλθε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε την τσάντα 67χρονης που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μία φωτογραφική μηχανή, μικρό χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία κάποια από αυτά αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην Ανακρίτρια Βόλου και ζήτησε και έλαβε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Να επισημανθεί ότι έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά και κλοπές.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου