ΤΟΠΙΚΑ

Προσπάθησε να κλέψει εκκλησία, αλλά κοιμήθηκε…

προσπάθησε-να-κλέψει-εκκλησία-αλλά-κο-173922

Αγνοια δήλωσε ο 21χρονος Αλβανός επειδή είχε κάνει χρήση ουσιών

Εκανε χρήση ναρκωτικών και τον πήρε ο ύπνος, δήλωσε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 21χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοημερολογιτών όπου εισήλθε παράνομα μετά την παραβίαση της κυρίας εισόδου για να κλέψει.

Για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη χθες τα ξημερώματα 21χρονος Αλβανός.

Ο συλληφθείς μπήκε στην Εκκλησία γύρω στη 1 το βράδυ μετά από παραβίαση της κυρίας εισόδου πλην όμως έγινε αντιληπτός. Από τους θορύβους που προκάλεσε, ο εφημέριος ειδοποίησε την Αστυνομία και οι προστρέξαντες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον συνέλαβαν στο εσωτερικό της Εκκλησίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής αλλά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατηγορία για κλοπή δεν σχηματίστηκε, καθώς οι αστυνομικοί δεν βρήκαν στην κατοχή του κάποιο αντικείμενο της Εκκλησίας ούτε έλειπε και κάτι από το Ναό. Ωστόσο, ο κλέφτης είχε επάνω του 2,5 γραμμάρια κάνναβης.

Ο συλληφθείς δικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Οταν ρωτήθηκε από το Δικαστήριο για την κλοπή είπε ότι «Δεν ξέρω τίποτα. Εγώ έκανα χρήση ναρκωτικών και με πήρε ο ύπνος». Ο συλληφθείς καταδικάστηκε όπως κατηγορούταν. Εναντίον του επιβλήθηκε κατά συγχώνευση ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή. Με το πέρας της δίκης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου