ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοκίνητο έπεσε σε τρύπα οδοστρώματος στο Βόλο

αυτοκίνητο-έπεσε-σε-τρύπα-οδοστρώματ-177463

Ανοιξε ο δρόμος στην Κασσαβέτη ~ Λόγω διαρροής νερού σχηματίστηκε τρύπα

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα την Τετάρτη όταν γύρω στις 11 το πρωί μεγάλο τμήμα του οδοστρώματος επί της οδού Κασσαβέτη με Αναλήψεως, που έφτασε σε διάμετρο και τα 60 εκατοστά, λόγω διαρροής νερού υποχώρησε και σχημάτισε μία μεγάλη τρύπα, ικανή να «εγκλωβίσει» ολόκληρα οχήματα.

Εκείνη την ώρα ο φωτεινός σηματοδότησης έδειχνε κόκκινο και ευτυχώς τα οχήματα ήταν σταματημένα και δεν είχαν αναπτύξει ταχύτητα. Μετά από τη διέλευση ημιφορτηγού το οδόστρωμα «κάθισε», ενώ από το σημείο ετοιμαζόταν να περάσει Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο Seat Ibiza, το οποίο έπεσε στην τρύπα με το πίσω μέρος του και ακινητοποιήθηκε.

Η οδηγός του αυτοκινήτου Κατερίνα Γαλάνη δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι σοκαρίστηκε καθώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι είχε συμβεί. «Μπροστά μου ήταν ένα ημιφορτηγό που ξεκίνησε σιγά – σιγά την πορεία του κι έφυγε. Πήγα κι εγώ να ακολουθήσω, αλλά άκουσα ένα δυνατό θόρυβο και τρόμαξα. Υπέθεσα ότι υπήρχε κάποια λακκούβα που δεν την είχαν δει. Η κόρη μου μου είπε ότι ο δρόμος υποχώρησε και δεν την πίστεψα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επί τόπου κλήθηκε η Τροχαία Βόλου η οποία προχώρησε στη άμεση λήψη κυκλοφοριακών μέτρων προς αποφυγή ατυχημάτων, οδική βοήθεια καθώς απαιτήθηκε για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου από το σημείο αλλά και η ΔΕΥΑΜΒ.

Οπως διαπιστώθηκε, η υποχώρηση του οδοστρώματος έγινε λόγω διαρροής νερού. Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Στέργιος Παπαευσταθίου που ρωτήθηκε ανέφερε ότι «γνωρίζαμε από το Σάββατο ότι υπήρχε διαρροή νερού αλλά ξέραμε μόνο για τον τομέα και τα συνεργεία έψαχναν και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν το ακριβές σημείο.

Χθές το βράδυ κλείσαμε την παροχή νερού. Την Τετάρτη παράλληλα με το συμβάν, συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ κατευθυνόταν προς την περιοχή, αλλά μας πρόλαβε το περιστατικό».

Ο ίδιος είπε ότι ελήφθη η μέριμνα και η τρύπα μπαζώθηκε μέχρι να φτάσουν τα υλικά που παρήγγειλε η Δημοτική Επιχείρηση, καθώς η διαρροή ήταν σε αγωγό μεταφοράς νερού. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε, θα προβούμε στην αποκατάσταση της ζημιάς. Στο μεταξύ, η παροχή της ύδρευσης γίνεται κανονικά στην περιοχή, όπως και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Να σημειωθεί πάντως ότι ήταν θαύμα το γεγονός που εκείνη τη στιγμή δεν διέρχονταν από το σημείο δίκυκλο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Μεγάλο τμήμα του οδοστρώματος στην οδό Κασσαβέτη υποχώρησε με αποτέλεσμα αυτοκίνητο να εγκλωβιστεί

Αυτοκίνητο έπεσε σε τρύπα στην οδό Κασσαβέτη

Με το πίσω μέρος του Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο έπεσε στο οδόστρωμα

Η οδηγός του αυτοκινήτου, Κατερίνα Γαλάνη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου