ΤΟΠΙΚΑ

Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε στο χωριό του Αη – Βασίλη

καταναλώνουμε-ότι-παράγουμε-στο-χωρι-200438

Εγκαινιάστηκε χθες η λειτουργία του περιπτέρου του Κινήματος Πολιτών

Βροντερό παρών στο χωριό του Αη – Βασίλη δίνει το Κίνημα Πολιτών καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε. Η λειτουργία του περιπτέρου του στον εορταστικό χώρο εγκαινιάστηκε χθες από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιο, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του Κινήματος.

Η παρουσία του Κινήματος στο μαγικό χωριό αποτελεί τους πρώτους καρπούς της συνεργασίας των φορέων για την υποστήριξη των τοπικών προϊόντων, είπε ο κ. Ιγνάτιος μετά την εγκαινίαση του περιπτέρου.

«Οπως γνωρίζετε, δημιουργήθηκε στη Μαγνησία το Κίνημα Πολιτών με μήνυμα καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε. Είναι μία προσπάθεια να στηρίξουμε τα ελληνικά προϊόντα και τις τοπικές μας επιχειρήσεις, δημιουργώντας προϋποθέσεις για θέσεις εργασίας και για τοπική οικονομική ανάπτυξη» ανέφερε ο Σεβασμιώτατος.

Το Κίνημα Πολιτών Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε διανέμει το πρώτο έντυπο, το οποίο τυπώθηκε με δωρεές και χορηγίες. «Φέρνουμε σε όλους το μήνυμα ότι αγοράζοντας ένα ελληνικό προϊόν, δημιουργούμε μία θέση εργασίας για τους δικούς μας ανθρώπους.

Στηρίζουμε την προσπάθεια του τόπου μας, στηρίζουμε την Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι θα προκύψουν περισσότερες δράσεις στο μέλλον. Εχουμε πολλά προγράμματα και σχέδια. Ευχηθείτε να συνεχίσουμε να προχωρούμε έτσι και πιστεύω ότι όντως θα ωφελήσουμε όλοι μαζί τον τόπο μας» συμπλήρωσε ο κ. Ιγνάτιος.

Η επιλογή των ελληνικών προϊόντων είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ, Τρύφωνας Πλαστάρας, είναι μία νέα πρόταση, η οποία θα πρέπει να οδηγήσει άμεσα σε γρήγορη αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας. «Τα ελληνικά προϊόντα είναι πάρα πολύ ποιοτικά και ανταγωνιστικά και αξίζει τον κόπο να τα ψάξουμε και να τα επιλέξουμε» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου