ΤΟΠΙΚΑ

Εσπασε την τζαμαρία μαγαζιού με ξένο όχημα για να κλέψει

εσπασε-την-τζαμαρία-μαγαζιού-με-ξένο-ό-206132

Φυλάκιση τεσσάρων ετών και ενός μηνός επέβαλε το Δικαστήριο

Με κλεμμένο αυτοκίνητο έσπασε την τζαμαρία καταστήματος στη Λαρίσης και έκλεψε ρούχα αξίας 11.000 ευρώ. Η υπόθεση αφορά 19χρονο Τσιγγάνο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου την Τετάρτη το μεσημέρι, καθώς προδόθηκε από το κλεμμένα μπουφάν που φορούσε.

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές αυτοκινήτων και ενός μαγαζιού από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Δράστης προέκυψε ότι είναι 19χρονος Τσιγγάνος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιες πράξεις. Με συνεργό του άτομο αγνώστων στοιχείων έκλεψαν το βράδυ της Κυριακής ένα αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν σε σημείο της πόλης όταν αυτό έμεινε από καύσιμα.

Οι δύο δράστες στη συνέχεια έκλεψαν δεύτερο αυτοκίνητο και έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους να σπάσουν με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου την τζαμαρία και να αφαιρέσουν το πανάκριβο εμπόρευμα ειδών ένδυσης για αθλήματα του καταστήματος που είχαν βάλει ως στόχο.

Σε έρευνα στο σπίτι του 19χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μία ποσότητα κάνναβης βάρους 1,64 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε και το μπουφάν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης δικάστηκε στο Αυτόφωρο και προφυλακίστηκε. Εναντίον του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και ενός μήνα με έφεση που να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο καταδικαστείς θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου