ΤΟΠΙΚΑ

Κλειδώθηκε στο πορτμπαγκάζ

κλειδώθηκε-στο-πορτμπαγκάζ-207189

47ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ Ι.Χ. ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΑΥΡΟΥ

Πήρε το αυτοκίνητό του και από «κρυφό» δρόμο που χρησιμοποιείται για καθορισμό του χειμάρρου, οδήγησε το Ι.Χ. στο κοίτη του ποταμού Αναύρου. Συνέχισε να οδηγεί μέχρι που φυσικό αντικείμενο ανέκοψε την πορεία του. Βγήκε έξω, έβγαλε την μπλούζα του και όταν αντιλήφθηκε παρουσία αστυνομικών κλειδώθηκε στο πορτμπαγκάζ.

Το περιστατικό αφορά σε 47χρονο Βολιώτη ο οποίος χθες γύρω στις 5 το απόγευμα κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και το ΕΚΑΒ. Η παρουσία του στην κοίτη του ποταμού μερικά μέτρα από τη γέφυρα Ορμινίου στο τέλος της οδού Γιάννη Δήμου, κινητοποίησε πλήθος διερχόμενων που φοβήθηκαν ότι κάτι κακό του είχε συμβεί.

Οι πληροφορίες στην Αστυνομία ήταν αντιφατικές καθώς κανένας δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί το αυτοκίνητο βρισκόταν στο χείμαρρο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να απεγκλωβίσει άτομο από τροχαίο…

Ο 47χρονος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο. Αρχικώς κάθισε στη θέση του συνοδηγού, ύστερα στα πίσω καθίσματα και μετά στο πορτμπαγκάζ που επικοινωνούσε με τα πίσω καθίσματα. Επί τουλάχιστον μισή ώρα δεν απαντούσε σε κανέναν είτε από τους αστυνομικούς είτε από τους πυροσβέστες να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο.

Τελικά οι πυροσβέστες έσπασαν το πορτμπαγκάζ με διασωστικά εργαλεία μετά την προτροπή του πατέρα του 47χρονου που απελπισμένος παρακολουθούσε επίσης την επιχείρηση.

Ο 47χρονος παρελήφθη από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου εισήχθη στην Ψυχιατρική Κλινική για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει εκ νέου τις Αρχές πριν ένα περίπου μήνα όταν έβγαλε τα ρούχα του και έπεσε στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το Τελωνείο Βόλου.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου