ΤΟΠΙΚΑ

Αγριο ξύλο στη Νεάπολη σε σύλληψη για ναρκωτικά

αγριο-ξύλο-στη-νεάπολη-σε-σύλληψη-για-ν-215263

24χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς

Αγριο ξύλο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε χθες στις 10 το βράδυ στη Νεάπολη όταν 24χρονος Βολιώτης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του για ναρκωτικά και επιτέθηκε με χέρια – πόδια κατά της Δίωξης.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περίοικους που παρακολουθούσαν τρομαγμένοι από τα παράθυρα των σπιτιών τους καρέ – καρέ τη συμπλοκή που ακολούθησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος δεν σταματούσε να επιτίθεται ρίχνοντας μπουνιές – κλωτσιές.

Οι αστυνομικοί φορούσαν διακριτικά ρούχα, όμως είχαν φωνάξει επαναλαμβανόμενες φορές «Αστυνομία» κατά τη σύλληψη. Βρέθηκαν στην περιοχή μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πράγματι, ο 20χρονος που παρακολουθούταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε να φεύγει από το σπίτι του και να παραδίδει μία ποσότητα κάνναβης βάρους 0,46 γραμμαρίων στον 24χρονο, ο οποίος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί προσέγγισαν τους δύο άνδρες για να τους συλλάβουν και ακολούθησαν σκηνές χάους. Παρά τον τραυματισμό τους κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον 24χρονο, ωστόσο οι περίοικοι άρχισαν να τους φωνάζουν να αφήσουν κάτω το παιδί. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο δράστες και τους μετέφεραν στο Τμήμα Δίωξης. Οι ίδιοι μετέβησαν στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών καθώς έφεραν τραύματα στο πρόσωπο. Προανακριτικά προέκυψε ότι ο 20χρονος έχει απασχολήσει εκ νέου την Αστυνομία με υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα πριν από δέκα μέρες. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου που άσκησε εναντίον τους δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Οι δράστες οδηγήθηκαν για να δικαστούν στο Αυτόφωρο και πήραν προθεσμία για να ετοιμάσουν την απολογία τους. Αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να εκδικαστεί το Αυτόφωρο αύριο.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου