ΤΟΠΙΚΑ

Μπλόκο στο Βόλο σε ντιλ ναρκωτικών

μπλόκο-στο-βόλο-σε-ντιλ-ναρκωτικών-219909

Συλλήψεις σε αγοραπωλησία ναρκωτικών ~ Στα χέρια της Αστυνομίας τέσσερα άτομα

Εκλεισαν ραντεβού σε αγροτικό δρόμο στη Γατζέα για αγοραπωλησία ναρκωτικών και μετά την πώληση – προμήθεια συνελήφθησαν. Στη φάκα της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας έπεσαν χθες το βράδυ τέσσερα άτομα, τρεις Βολιώτες ηλικίας 31,24 και 27 ετών κι ένας 25χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου.

Η επιτυχής επιχείρηση των αστυνομικών οδήγησε στην κατάσχεση συνολικής ποσότητας κάνναβης 400 γραμμαρίων.

Οι δράστες προσέγγισαν την περιοχή με δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα. Οι δύο πρώτοι πλήρωσαν 200 ευρώ και προμηθεύτηκαν 73,3 γραμμάρια κάνναβης. Δεν πρόλαβαν ωστόσο να επιστρέψουν στο αυτοκίνητό τους όταν αντιλήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών.

Η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας κατέσχεσε τα ναρκωτικά και τους συνέλαβε όπως και τους άλλους δύο δράστες, επίσης επί τόπου.

Από την κατοχή των δραστών, αλλά και κατά τη διάρκεια νομότυπων ερευνών που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν: ένα ηχείο μουσικής, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 313,66 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 273 ευρώ.

Κατασχέθηκε, επιπλέον, ένα δεύτερο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου που άσκησαν εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε για να απολογηθούν στον Ανακριτή Βόλου. Οι δύο πρώτοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ οι δύο δεύτεροι (27 και 25 χρονών) που κατηγορήθηκαν επιπλέον για διακίνηση ναρκωτικών πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν για τις πράξεις τους την Τετάρτη.

Ελεύθεροι με όρους

Στο μεταξύ, στον Ανακριτή Βόλου οδηγήθηκαν σήμερα για να απολογηθούν για τις πράξεις τους και η 48χρονη Βολιώτισσα με το γιο της ηλικίας 17 ετών, που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή για κατοχή ποσότητας κάνναβης 75,63 γραμμαρίων μετά από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία. Μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου