ΤΟΠΙΚΑ

Θανάσιμη πτώση 55χρονου Βολιώτη

θανάσιμη-πτώση-55χρονου-βολιώτη-223793

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από ύψος δύο μέτρων

Με το κεφάλι στο πλακόστρωτο από ύψος δύο μέτρων έπεσε χθες το πρωί στον Αγιο Ονούφριο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες 55χρονος Βολιώτης.

Πρόκειται για τον Λαυρέντη Πολυχρόνου. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα και υπέκυψε στα τραύματά του. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε, τον παρέλαβε νεκρό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της θανάσιμης πτώσης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 55χρονος φαίνεται ότι προσπάθησε να ανέβει το σιδερένιο κιγκλίδωμα αυλής ακατοίκητου σπιτιού για άγνωστη εργασία όταν προφανώς έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Το ατύχημα συνέβη σε άγνωστη ώρα, ίσως νωρίς το πρωί και ο 55χονος λόγω του τραυματισμού του μπορεί να μην μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από περιοίκους να κάθεται στην αυλή τραυματισμένος. Είναι άγνωστο το χρονικό διάστημα που παρέμενε έτσι. Οταν έγινε αντιληπτός άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όμως ήταν πλέον αργά.

Το ασθενοφόρο τον παρέλαβε νεκρό. Ο άτυχος άνδρας έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος καθώς η αυλή είναι δίπλα σε καλντερίμι. Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και χρειαζόταν επειγόντως διακομιδή στο Νοσοκομείο.

Ο 55χρονος ήταν κάτοικος Αγίου Ονουφρίου και στο επάγγελμα ηλεκτρολόγος. Το σπίτι του βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο του ατυχήματος.

Το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας συνεχίζει την προανάκριση.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου