ΤΟΠΙΚΑ

35χρονη αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της

35χρονη-αποπειράθηκε-να-δώσει-τέλος-στη-269098

Σοκ στο Βόλο προχθές λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Τριανταπεντάχρονη υπήκοος Αγίου Δομίνικου έπεσε στο κενό από το διαμέρισμά της στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης.

Ενοικος τη βρήκε πεσμένη στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και κάλεσε άμεσα σε βοήθεια το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η 35χρονη έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της, όμως ακόμη ζούσε.

Προς στιγμήν επικράτησε πανικός. Η γυναίκα υπέστη πολλαπλά τραύματα και κανείς δεν ήξερε πως μπορεί να βοηθήσει.

Επί τόπου μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου για να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρέλαβε την 35χρονη με τις αισθήσεις της και τη μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της εισήχθη στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τη λήψη καταθέσεων. Από τις πρώτες πληροφορίες, προκύπτει ότι η 35χρονη ήταν μόνη της και άγνωστο για ποιο λόγο αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 35χρονη είναι καινούργια ένοικος της πολυκατοικίας και κανένας δεν γνώριζε να πει περισσότερα στοιχεία για εκείνη. Μένει μόνης της με το ανήλικο παιδί της το οποίο φιλοξενεί η αδερφή της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου