ΤΟΠΙΚΑ

Τα στέφανα γλίτωσαν 33χρονο από τη φυλακή

τα-στέφανα-γλίτωσαν-33χρονο-από-τη-φυλακ-282506

Τα ιερά δεσμά του γάμου τον έσωσαν από τη φυλακή. Τριαντατριάχρονος Τσιγγάνος από τα Φάρσαλα που κατηγορούνταν για αρπαγή και βιασμό αθωώθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Βόλου. Μάλιστα, το Δικαστήριο τον αθώωσε με ομόφωνη απόφαση.

Ο λόγος; Οτι ο κατηγορούμενος απέδειξε στο ΜΟΔ με αδιάσειστα στοιχεία ότι παντρεύτηκε την ανήλικη τσιγγανοπούλα που έκλεψε το Μάρτιο του 2010, με την οποία μάλιστα είναι στην ευχάριστη θέση να περιμένουν και παιδί.

Ο 33χρονος κατηγορούταν για αρπαγή ανήλικης και βιασμό μετά από τις καταγγελίες που έκανε η οικογένειά της ανήλικης τσιγγάνας όταν εξαφανίστηκαν τα ίχνη της.
Ηταν τότε 18χρονών όταν η Αστυνομία τον συνέλαβε και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία. Ο 33χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια είναι μαζί με την τσιγγανοπούλα και μάλιστα δεν συζούν απλά αλλά είναι και παντρεμένοι και σήμερα περιμένουν και παιδί. Στο Μικτό Ορκωτό ο 33χρονος απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία το γάμο αλλά και την αγάπη του.

Να επισημανθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν Ορκωτά Δικαστήρια αρπαγές ανήλικων τσιγγάνων. Το αστυνομικό δελτίο ανά αραιά χρονικά διαστήματα καταγράφει ανάλογες υποθέσεις καθώς οι Ρομά έχουν το έθιμο να παντρεύονται από μικρή ηλικία και γι’ αυτό κλέβονται.

Ωστόσο, είναι μία από τις σπάνιες φορές που η υπόθεση φτάνει σε ακροαματική διαδικασία αλλά οι υποτιθέμενοι δράστες και τα θύματα είναι όντως παντρεμένοι και μάλιστα ευτυχούν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου