ΑΛΜΥΡΟΣ

Αναμόρφωση προϋπολογισμού στο δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού

αναμόρφωση-προϋπολογισμού-στο-δημοτ-328154

Για την κάλυψη αποδοχών και εργοδοτικών εισφορών

Στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 θα προχωρήσει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού στη συνεδρίασή του την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα. Η αναμόρφωση γίνεται με στόχο να μεταφερθεί από το αποθεματικό του δήμου ποσό ύψους 108.867 ευρώ στους κωδικούς με τις τακτικές αποδοχές των υπαλλήλων, τις εργοδοτικές εισφορές του έκτακτου προσωπικού και τις οφειλές υπαλλήλων παλαιότερων ετών.

Επιπλέον, η αναμόρφωση δημιουργεί πίστωση προϋπολογισμού 12.629 ευρώ για την έγκριση μελέτης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης (με απευθείας ανάθεση) αποθήκης υλικών για την κάλυψη αναγκών του δήμου Αλμυρού.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, το έργο περιλαμβάνει οικοδομικές εργασίες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να κατασκευαστεί η Αποθήκη Υλικών σε δημοτικό γήπεδο του Δ. Αλμυρού στον Αλμυρό. Η θέση του γηπέδου γειτνιάζει με την περιοχή «Λασκαρέικα» και συνορεύει βόρεια με ιδιοκτησία Τζοβάρα νότια με παραρεμάτια έκταση, ανατολικά και δυτικά με αγροτική οδό.

Το κτίριο είναι διαστάσεων 11,90 μέτρων σε πλάτος και 17,70 μέτρων σε μήκος. Πριν την κατασκευή του θα εκδοθεί η απαραίτητη οικοδομική άδεια. Το κτίριο θα είναι μεταλλική κατασκευή για την οποία θα χρησιμοποιηθεί ο μεταλλικός σκελετός που βρισκόταν στο Δημοτικό Ευξεινούπολης και χρησιμοποιούνταν ως Γυμναστήριο. Το κτίριο αυτό έχει αποσυναρμολογηθεί και όλα τα μεταλλικά στοιχεία βρίσκονται αποθηκευμένα και θα τοποθετηθούν πάνω στη θεμελίωση που θα κατασκευαστεί με την εν λόγω μελέτη.

Το έργο θα εκτελεστεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από την Οικονομική Επιτροπή και πάντα σύμφωνα με τη νομοθεσία «περί εκτέλεσης δημοσίων έργων» σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3669/08 όπως αυτές έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.

Μεταξύ άλλων, η ημερήσια διάταξη του συμβουλίου περιλαμβάνει την αποβολή κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης από τους χώρους του ισογείου του Πολιτιστικού Κέντρου στην Ευξεινούπολη μετά τη λήξη του χρησιδανείου και τη συζήτηση του αιτήματος του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού για την παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης, σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο, το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου