ΤΟΠΙΚΑ

Σκοπευτικός Όμιλος Κυνηγών Βόλου: Μετέδωσε τα αποτελέσματα σε όλο τον κόσμο

σκοπευτικός-όμιλος-κυνηγών-βόλου-μετ-330580

Των πανελληνίων αγώνων σκοποβολής στο Σκοπευτήριο Ν. Αγχιάλου

Ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων του Πρωταθλήματος Ελλάδας Πήλινου Στόχου για τα ολυμπιακά αθλήματα της σκοποβολής trap και skeet που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Νέα Αγχίαλο σε παγκόσμια κλίμακα παρείχε το Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου.

Οι επιδόσεις των εξήντα αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες μέσω ιταλικής ιστοσελίδας που στηρίζει το ηλεκτρονικό σύστημα του Σκοπευτηρίου έγιναν γνωστές σε όλο τον κόσμο. Το link multipullsoft.it. της εταιρείας Electronica Projjetti έδινε τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο καθώς το Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές και μάλιστα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα.

Επιπλέον, μπορούσε να ενημερωθεί για τη Μαγνησία καθώς το link προβάλει το Νομό με την ανάρτηση φωτογραφιών για τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της.

Ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Βόλου και του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου, Φίλιππος Γκριναφίδης, είπε ότι «το διήμερο των αγώνων τα ξενοδοχεία της Νέας Αγχιάλου γέμισαν από κρατήσεις. Εξήντα αθλητές με τις οικογένειές τους και τους ανθρώπους που τους στηρίζουν επισκέφθηκαν τη Νέα Αγχίαλο για τους αγώνες.

Οι επιδόσεις των αθλητών έγιναν γνωστές παγκόσμια, ενώ γνωστή έγινε και η Νέα Αγχίαλος και η Μαγνησία καθώς το link ενημερώνει για τις ομορφιές του Νομού και την πόλη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν περίπου 50 Σκοπευτήρια που έχουν σε λειτουργία την εφαρμογή, ενώ το Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου είναι το μοναδικό στην Ελλάδα, πρόσθεσε ο ίδιος.

Τα ολυμπιακά αθλήματα της σκοποβολής δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στην Ελλάδα, ωστόσο υπάρχουν τρεις αθλητές που είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα παγκόσμια.

Φιλοδοξία του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου είναι την καινούργια σεζόν να διοργανωθούν στη Νέα Αγχίαλο περισσότεροι πανελλήνιοι αγώνες καθώς οι αθλητές το προτίμησαν και οι κριτικές για το Σκοπευτήριο ήταν άριστες.

«Ενδεχομένως να φιλοξενήσουμε και διεθνείς αγώνες και να συμβάλλουμε στη προβολή της Μαγνησίας. Αν και ποτέ δεν έχουν διοργανωθεί στην Ελλάδα, ωστόσο το Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου πληροί τεχνικές προδιαγραφές υψηλού επιπέδου, ενώ και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα είναι πολλά.

Οι συμμετοχές σε τέτοιες διοργανώσεις ξεπερνούν τις 200 με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο διεξαγωγής ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι η προετοιμασία διαρκεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες» κατέληξε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Βόλου και του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου, Φίλιππος Γκριναφίδης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου