ΤΟΠΙΚΑ

Ανείπωτη οδύνη για τον άδικο χαμό του Νίκου Λάμνια

ανείπωτη-οδύνη-για-τον-άδικο-χαμό-του-ν-334822

Απαρηγόρητη η οικογένεια του άτυχου νέου, συγγενείς και φίλοι

Θρήνος και οδυρμός χθες στην κηδεία του άτυχου 16χρονου Νίκου Λάμνια, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο προχθές το βράδυ στα Κάτω Λεχώνια όταν το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο και σφηνώθηκε κάτω από αυτό.

Η κηδεία τελέστηκε στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Παναγία Νεοχωρίου σε κλίμα ανείπωτης οδύνης. Στην απαρηγόρητη οικογένεια του 16χρονου έσπευσαν να συμπαρασταθούν σε αυτές τις δύσκολες ώρες συγγενείς και φίλοι από το Αχίλλειο, την Αργαλαστή, ολόκληρο το Νεοχώρι.

Συμμαθητές του Νίκου Λάμνια από το 1ο ΕΠΑΛ Αγριάς είπαν το στερνό αντίο, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τον απροσδόκητο θάνατο του νεαρού στην άσφαλτο λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η καινούργια σχολική χρονιά και προλάβει να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά του.

Συγκλονισμένος ήταν και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Αγριάς και αντιπροσωπεία του παρέστη στην κηδεία για να συλλυπηθεί την οικογένεια του νέου. Ο 16χρονος επρόκειτο να γραφτεί φέτος στη 2η τάξη στον Τεχνολογικό Τομέα με κατεύθυνση την πληροφορική.

Τραγικές φιγούρες ανάμεσα στο πλήθος κόσμου οι γονείς του 16χρονου και η αδερφή του, συντετριμμένοι από τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου Νίκου.

Υπενθυμίζεται ότι το φοβερό τροχαίο συνέβη προχθές στις 9 το βράδυ, ενώ ο άτυχος νεαρός δικυκλιστής επέστρεφε στο σπίτι του στο Νεοχώρι με το μηχανάκι.

Πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος καθώς είχε βροχή ο 16χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του εξερχόμενος από τη στροφή μετά τον Αγιο Γεώργιο στον κεντρικό δρόμο στα Κάτω Λεχώνα, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο που κινούταν με κατεύθυνση το Βόλο.

Ο νεαρός δικυκλιστής ανασύρθηκε νεκρός κάτω από το αυτοκίνητο όπου είχε σφηνωθεί με το μηχανάκι. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Ο θάνατος του 16χρονου βύθισε στο πένθος το Νεοχώρι όπου ο ίδιος καθώς και η οικογένειά του είναι ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου