ΤΟΠΙΚΑ

Κρεμάστηκε από δέντρο σε πλατεία της Νέας Ιωνίας

κρεμάστηκε-από-δέντρο-σε-πλατεία-της-ν-335401

Σοκ στη Νέα Ιωνία σήμερα στις 4.30 το πρωί από την αυτοκτονία 38χρονου άνδρα στην πλατεία Τσιγάντε. Ο αυτόχειρας άγνωστη χρονική ώρα έφτιαξε αυτοσχέδιο βρόχο με σεντόνι και κρεμάστηκε από κλαδί δέντρου της πλατείας.

Το ξημέρωμα βρήκε διερχόμενους να καλούν σε βοήθεια πανικοβλημένοι την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, όμως, για το δύστυχο νέο ήταν αργά καθώς είχε ήδη εκπνεύσει και η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για να διαπιστωθεί τυπικά ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα και μάλιστα σε κοινόχρηστο χώρο.

Ηταν άνεργος και προφανώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο απευθύνθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Νοσοκομείο Βόλου για να ζητήσει στήριξη ψυχολόγου.

Κατά την αναμονή άγνωστο για ποιό λόγο φέρεται να άλλαξε γνώμη και τελικά αποχώρησε πριν λάβει την ψυχολογική υποστήριξη που επιθυμούσε…

Σε λιγότερο από 24ωρο βρέθηκε νεκρός και μάλιστα απαγχονισμένος σε δημόσια θέα. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, πάντως, έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας συνεχίζει την προανάκριση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου