ΑΛΜΥΡΟΣ

Θηλιά για 30χρονο έγινε η αναδουλειά

θηλιά-για-30χρονο-έγινε-η-αναδουλειά-366883

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος

Τραγικό τέλος φέρεται ότι «έβαλαν» οι φόροι και οι αναδουλειές στη ζωή 30χρονου Αλμυριώτη, επαγγελματία, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του καταστήματος που διατηρούσε με επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών στο κέντρο της πόλης από τον πατέρα του, ο οποίος τον αναζητούσε γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Εικάζεται ότι έθεσε τέρμα στη ζωή του βραδινές ώρες της Κυριακής ξημερώματα Δευτέρας καθώς δεν είχε επιστρέψει σπίτι του και η οικογένειά του ανησυχούσε μήπως κάτι κακό του είχε συμβεί και έψαχνε να τον βρει.

Αγνωστη ώρα έφτιαξε αυτοσχέδιο βρόχο με σχοινί το οποίο έδεσε σε αλυσίδα εσωτερικού ασανσέρ και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα στις 7 τα ξημερώματα από τον πατέρα του, ο οποίος σοκαρισμένος κάλεσε αμέσως σε βοήθεια το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και την Αστυνομία. Δυστυχώς, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στον τόπο δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό καθώς ο 30χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, απέδωσε τα αίτια θανάτου του νεαρού επαγγελματία στον απαγχονισμό.

Εξάλλου, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του 30χρονου συνεχίζεται και από την Αστυνομία εξετάζεται οικονομικά προβλήματα να οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο τραγικός χαμός του νεαρού επαγγελματία σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στον Αλμυρό όπου όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για το χαρακτήρα του. Ο άτυχος 30χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Σύμφωνα με οικείους του, ήταν ήσυχος και καλό παιδί.

Ηταν μόνος του και διέμενε με την οικογένειά του, η οποία ασχολείται παραδοσιακά με το εμπόριο. Ο 30χρονος άνοιξε την επιχείρησή του πριν από ένα χρόνο και προσπάθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Δυστυχώς όμως λόγω οικονομικής κρίσης αντιμετώπιζε προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον, σκόπευε να κλείσει την επιχείρησή του αλλά οι φόροι δεν του το επέτρεψαν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου