ΑΛΜΥΡΟΣ

Πρόσληψη τεσσάρων καθαριστριών σε σχολικά κτήρια στο Δήμο Αλμυρού

πρόσληψη-τεσσάρων-καθαριστριών-σε-σχ-375193

Ανακοίνωσε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Στην πρόσληψη προσωπικού τεσσάρων θέσεων με σύμβαση μίσθωσης έργου για το χρονικό διάστημα από 1ης Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι 30 Ιουνίου 2016 και αντικείμενο τον καθαρισμό των χώρων σχολείων μετά τα κενά που δημιουργήθηκαν προχωρά η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, ο καθαρισμός θα αφορά τα 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού (μία θέση), Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Πτελεού (μία θέση), Νηπιαγωγείο Αεροδρομίου (μία θέση) και τα 2ο και 5ο Νηπιαγωγείο Αλμυρού (μία θέση).

Ρεπορτάζ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων θα είναι μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 και ώρα 12:00. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο ανάδοχος αναλαμβάνει τον καθαρισμό των αιθουσών διδασκαλίας, των γραφείων, του προαυλίου καθώς και όλων των κοινόχρηστων χώρων του σχολείου σε καθημερινή βάση.

Οσον αφορά τη διαδικασία νέων προσλήψεων, η ανακοίνωση θα αναρτηθεί σε κάθε σχολείο που αφορά, στην εξωτερική πόρτα καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Αλμυρού.

Οι υποψήφιοι

Θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να είναι Ελληνες πολίτες ή να έχουν την ελληνική υπηκοότητα, να έχουν τη φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων, να είναι άνεργοι ή μακροχρόνια άνεργοι και να είναι δημότες ή μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αλμυρού. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί υποψήφιος /α που να είναι δημότης ή μόνιμος κάτοικος θα επιλεγεί υποψήφιος που είναι μόνιμος κάτοικος όμορου Δήμου. Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να μην έχουν καταδικαστεί και να μην είναι φυγόπονοι ή φυγόδικοι για κανένα από τα αδικήματα του άρθρου 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

Τα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτησης συμμετοχής, φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας, εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας οικ. έτους 2015, βεβαίωση μονίμου κατοικίας ή δημοτικότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από όπου να προκύπτει με σαφήνεια ο αριθμός των τέκνων που είναι εν ζωή.

Για γονείς με τέκνα ή σύζυγο με αναπηρία 67% και άνω, απαιτείται πιστοποιητικό της Υγειονομικής Επιτροπής του Ασφαλιστικού Φορέα τους που να είναι σε ισχύ. Επιπλέον απαιτείται, υπεύθυνη Δήλωση με την οποία να δηλώνεται ότι α) δεν έχουν καταδικαστεί και ότι δεν είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι για κανένα από τα αδικήματα του άρθρου 8 του υπαλληλικού Κώδικα, β) ότι έχουν τη φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων και φωτοτυπία κάρτας ανεργίας και Βεβαίωση ΟΑΕΔ για το χρόνο ανεργίας.

Οι συμβάσεις των καθαριστριών για τα συγκεκριμένα σχολεία θα συναφθούν εφόσον το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ χρηματοδοτηθεί τις θέσεις αυτές.

Προθεσμία υποβολής

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν αυτοπροσώπως, στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμυρού (Δημοτική Βιβλιοθήκη) από 17 έως 21 Αυγούστου 2015 και κατά τις ώρες 09:00 έως 12:00 π.μ.

Η ανακοίνωση, η αίτηση και τυχόν διευκρινήσεις και πληροφορίες σχετικά με αυτές θα παρέχονται καθημερινά από το γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμυρού (Δημοτική Βιβλιοθήκη), τηλ. 24220 29274 – κ. Βαλκανιώτου Αθανασία.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεχθούν θα υπογράψουν σύμβαση έργου για το χρονικό διάστημα από 1/9/2015 έως 30/6/2016 και η αμοιβή τους (συμπεριλαμβανομένων και των εργοδοτικών εισφορών) θα καταβάλλεται από τη Σχολική Επιτροπή σύμφωνα με τις διατάξεις με τις διατάξεις της υπ. αριθμ. 2/18254/0022/3-4-2008 (ΦΕΚ 672/Β/17-4-2008) Κοινής Απόφασης Υπουργών Οικονομίας Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας Και Θρησκευμάτων.

Οι αποδοχές τους υπολογίζονται βάσει των αιθουσών διδασκαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου