ΤΟΠΙΚΑ

Εξέπνευσε ενώ κολυμπούσε ο Νικόλαος Καρακατσάνης

εξέπνευσε-ενώ-κολυμπούσε-ο-νικόλαος-κ-419879

Νεκρός ανασύρθηκε χθες στις 11.50 το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή «Πλάκες» Βόλου ο 64χρονος Νικόλαος Καρακατσάνης, συνταξιούχος αυτοκινητιστής.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε και οι φίλοι του έσπευσαν να τον βγάλουν στην ακτή. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο ήταν αργά.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που τον παρέλαβε τον μετέφερε νεκρό στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή καθώς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο συνεχίζει την προανάκριση. Στο μεταξύ, η είδηση του θανάτου σκόρπισε χθες ανείπωτη θλίψη και οδύνη στην Ανακασιά όπου κατοικούσε ο 64χρονος και ήταν και Επίτροπος στην Εκκλησία Αγίου Ιωάννη Προδρόμου. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική κατάληψη.

Ο άτυχος άνδρας κατέλιπε σύζυγο και τα δύο τους παιδιά. Πάντως, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο από πνιγμό σε μερικά 24ωρα γεγονός που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό.

Την Τρίτη ο Βόλος και η Μαγνησία θρήνησε για την απώλεια άλλου δύο ανθρώπων, έναν 72χρονο άνδρα και μία 75χρονη γυναίκα με διαφορά μόλις μερικών ωρών.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για τα μόνα περιστατικά με τραγική κατάληξη κατά το κολύμπι. Το πρώτο 10ημερο του Ιούλη η Μαγνησία συγκλονίστηκε από τον πνιγμό ενός ηλικιωμένου ανθρώπου στο Σουτραλί Αγριάς, ενώ ευτύχημα θεωρείται το γεγονός ότι κρατήθηκε στη ζωή την Κυριακή ηλικιωμένος που έχασε τις αισθήσεις του ενώ έκανε μπάνιο στη Μεγάλη Βελανιδιά στη Νέα Αγχίαλο.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου