ΑΛΜΥΡΟΣ

ΕΔΕ σε βάρος υπαλλήλου στο δήμο Αλμυρού

εδε-σε-βάρος-υπαλλήλου-στο-δήμο-αλμυρο-440456

Για μη απόδοση δόσεων δανείων στο Παρακαταθηκών

Υπόθεση μη απόδοσης δόσεων δανείων υπαλλήλων του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων απασχολεί τη δημοτική αρχή Αλμυρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, αποφάσισε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος υπαλλήλου του δήμου.

Αντικείμενο της ΕΔΕ θα είναι η συλλογή στοιχείων για τη διαπίστωση τέλεσης πειθαρχικού παραπτώματος, που αποδίδεται σε μόνιμο υπάλληλο του δήμου και αφορά μη αποδοθείσες δόσεις δανείων υπαλλήλων.

Επιπλέον, αντικείμενο της εξέτασης θα είναι να προσδιοριστεί ο αριθμός των προσώπων που τυχόν ευθύνονται καθώς και η διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες αυτό τελέστηκε.

Την ΕΔΕ θα διερευνήσει ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Χρήστος Καραζούπης, εντός του διαστήματος των 30 ημερών από την απόφαση του δημάρχου.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική αρχή έχει ήδη αναστείλει τα καθήκοντα άλλου υπαλλήλου μετά την ΕΔΕ που διενεργήθηκε μετά τα ερωτήματα που προέκυψαν σχετικά με τη διοίκηση – διαχείριση των οικονομικών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του δήμου Αλμυρού από την εκκαθάριση του Νομικού Προσώπου μετά την απόφαση κατάργησης που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου