ΤΟΠΙΚΑ

Καμία σήμανση για διέλευση ζώων στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς

καμία-σήμανση-για-διέλευση-ζώων-στην-ε-450190

Αν και η διπλή διαχωριστική γραμμή στο οδόστρωμα δεν επιτρέπει κανέναν ελιγμό, ούτε προσπεράσεις

Παρά το γεγονός ότι το οδικό δίκτυο του Πηλίου είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα πανελλαδικά, η σήμανση για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στους χρήστες του, φαίνεται ότι είναι κάτι περισσότερο από ανεπαρκής.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι στον Επαρχιακό Δρόμο Βόλου – Ζαγοράς στο τμήμα του που βρίσκεται σε κοντινή σχετικά απόσταση με το Χιονοδρομικό δεν υπάρχει καμία προειδοποιητική πινακίδα για τη διέλευση ζώων αν και κατά μήκος του οδοστρώματος υπάρχει διπλή διαχωριστική γραμμή;

Οπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει πινακίδα για τη διέλευση ζώων ο οδηγός του αυτοκινήτου αιφνιδιάστηκε και αν και απαγορεύεται μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όταν στην πορεία του είδε μία αγελάδα.

Δεν επρόκειτο παρά για ένα συχνό φαινόμενο και όχι μεμονωμένο περιστατικό όπως εξήγησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναγνώστης της εφημερίδας. Οι οδηγοί που κινούνταν με τα οχήματά τους στην εν λόγω Επαρχιακή Οδό την περασμένη Τρίτη το απόγευμα είχαν ήδη συναντήσει στην Αλικόπετρα ολόκληρη αγέλη αγελάδων, ενώ και στη συνέχεια της πορείας τους στο ύψος της διασταύρωσης για το Χιονοδρομικό ένα άλογο βρισκόταν στη μέση του δρόμου.

Κ.Μ.

Το άλογο στεκόταν στη μέση του δρόμου

Η αγελάδα αλλάζει την πορεία του αυτοκινήτου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου