ΑΛΜΥΡΟΣ

21 προσλήψεις στο δήμο Αλμυρού

21-προσλήψεις-στο-δήμο-αλμυρού-472093

Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν με την εποπτεία του ΑΣΕΠ

Είκοσι μία προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εγκρίθηκαν για το δήμο Αλμυρού σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Πρόκειται για δεκαπέντε εργάτες καθαριότητας, υποχρεωτικής εκπαίδευσης, δύο χειριστές μηχανημάτων έργου, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τρεις οδηγούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έναν τεχνίτη υδραυλικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο δήμος αναμένει την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο, όπως είπε ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, προκειμένου να προχωρήσει στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

Πρόκειται για προσωπικό που έχει μεγάλη ανάγκη ο δήμος Αλμυρού και ειδικότερα η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, είπε ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Βαλαμούτης.

«Στο δήμο υπάρχουν δύο μηχανήματα γκρέιντερ, όμως δεν υπάρχει αντικαταστάτης χειριστής όταν ο ένας και μοναδικός υπάλληλος παίρνει άδειες και ρεπό, ενώ την ίδια στιγμή η αγροτική οδοποιία έχει τεράστια προβλήματα και επείγουν παρεμβάσεις αποκατάστασης.

Επιπλέον, οι οδηγοί που έχει η Διεύθυνση επαρκούν μόνο για τη λειτουργία των απορριμματοφόρων, με αποτέλεσμα για τα δύο φορτηγά, το πλυντήριο και την ανακύκλωση να μην υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό» είπε ο ίδιος.

Οσον αφορά στους εργάτες καθαριότητας, ο αντιδήμαρχος είπε ότι ειδικά το καλοκαίρι οι ανάγκες είναι αυξημένες και γι’ αυτό το προσωπικό χρειάζεται ενίσχυση. «Αυτή τη στιγμή καταφέρνουμε και φέρνουμε σε πέρας την καθαριότητα με την ενίσχυση προσωπικού που εργάζεται με 8μηνη απασχόληση. Ο δήμος Αλμυρού έχει μεγάλο παραλιακό μέτωπο και για την καθαριότητα χρειάζεται να καλύπτει τεράστιες αποστάσεις. Το τρέχον πρόγραμμα θα λήξει στις 31 Αυγούστου οπότε θα πρέπει από τώρα να υπάρχει προγραμματισμός» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Να επισημανθεί ότι ο δήμος Αλμυρού αιτήθηκε και την πρόσληψη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός πολιτικού μηχανικού, ενός τοπογράφου μηχανικού, δύο βρεφονηπιοκόμων και ενός μάγειρα και περιμένει την απάντηση του υπουργείου.

Οι προσλήψεις ανταποδοτικού χαρακτήρα που εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών πανελλαδικά ανέρχονται στις 641 και αφορούν όλες σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ για το έτος 2015.

Οι άλλοι δήμοι στους οποίους δόθηκε το πράσινο φως για προσλήψεις είναι οι δήμοι Μυκόνου, Κηφισιάς, Νέας Σμύρνης, Κρωπίας, Σπάτων – Αρτέμιδας, Αρταίων, Ηγουμενίτσας, Σουλίου, Μετσόβου, Βοίου, Κοζάνης, Σερβίων – Βελβεντού, Πάργας, Πρέβεζας, Φλώρινας, Τανάγρας, Ιστιαίας, Καρπενησίου, Αρχανών – Αστερουσίων, Δράμας, Δέλτα, Καλαμαριάς, Αριστοτέλη και Πύργου.

Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν ανά δήμο με την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου