ΤΟΠΙΚΑ

Κινητοποίηση διαμεσολαβούντων ασφαλειών κατά των Τραπεζών

κινητοποίηση-διαμεσολαβούντων-ασφαλ-479777

Την Τετάρτη, στις 10.30 στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ενώνουν τη φωνή τους αύριο, Τετάρτη, 10 Ιουνίου, στις 10.30 το πρωί έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας οι διαμεσολαβούντες ασφαλειών του Νομού Μαγνησίας με τους επαγγελματίες όλων των Νομών της χώρας προκειμένου να προστατέψουν το δικαίωμα του Ελληνα καταναλωτή να επιλέγει ελεύθερα την ασφαλιστική εταιρεία και το συμβόλαιο που επιθυμεί και βεβαίως να υψώσουν ασπίδα προστασίας στην ίδια τους την εργασία.

Με ανακοίνωσε που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Νομού Μαγνησίας, καλεί όλους τους διαμεσολαβητές ασφαλειών – μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στο Επιμελητήριο, προκειμένου να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης που διοργανώνει η Ενωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων Ελλάδος και θα ακολουθήσει έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Την ίδια μέρα και ώρα θα υπάρχει αντίστοιχη διαμαρτυρία στην Αθήνα κατά των αθέμιτων πρακτικών των Τραπεζών ενάντια στη δουλειά των ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων.

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Φίλιππος Σαμαλέκος είπε, ότι η παρουσία όλων επιβάλλεται ώστε να προστατευτεί ο κλάδος από τον αθέμιτο ανταγωνισμό των Τραπεζών.

Οπως εξήγησε «οι Τράπεζες χρησιμοποιούν ολοένα και έντονα αθέμιτο ανταγωνισμό με στόχο να προσελκύσουν τους πελάτες μας παρέχοντας ακόμη και επιμήκυνση στην αποπληρωμή δανείων ως κίνητρο για κλείσιμο ασφαλιστικών συμβολαίων».

Να επισημανθεί ότι οι επαγγελματίες του κλάδου μετρούν σήμερα απώλειες στον τζίρο τους ύψους 50% σε σχέση με την προ κρίσης εποχή, ενώ τα λουκέτα ανέρχονται πανελλαδικά στο 12%.

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να είναι εκεί! Θα ακολουθήσει η επίδοση ψηφίσματος στην Τράπεζα Ελλάδος» καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου