ΤΟΠΙΚΑ

Συμπλοκή στο Σέσκλο για κτηματικές διαφορές με τραυματισμούς

συμπλοκή-στο-σέσκλο-για-κτηματικές-δι-482146

Κτηματικές διαφορές οδήγησαν προχθές σε συμπλοκή τέσσερα άτομα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο, που νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική. Πρόκειται για ζευγάρι ηλικίας 65χρονών ο άνδρας και 60 η γυναίκα, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς έφεραν μώλωπες στο κεφάλι, ενώ ο άνδρας υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Ολα ξεκίνησαν γύρω στις 6.30 το απόγευμα, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω διαφορών για τα όρια των χωραφιών, δύο άνδρες ηλικίας 53 και 49 ετών εξύβρισαν το ζευγάρι και του επιτέθηκαν με τα χέρια, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν απλές σωματικές βλάβες.

Επί τόπου μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας, ενώ το ασθενοφόρο μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, οι οποίοι κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όλο το βράδυ και χθες οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Δράστες και θύματα είχαν και στο παρελθόν κτηματικές διαφορές. Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η συμπλοκή σημειώθηκε όταν ο γιος από το ζευγάρι επιτέθηκε φραστικά στον 53χρονο, επειδή εκείνος επιστρέφοντας στο χωράφι του με τρακτέρ ζητούσε εξηγήσεις από τους γονείς του, γιατί δεν πήραν από το κτήμα του τα αυτοκίνητά τους όπως είχε ζητήσει νωρίτερα.

Τα αίματα άναψαν, με τον 53χρονο να διαφωνεί με το ζευγάρι και να έρχεται στα χέρια. Ο 49χρονος που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και αντιλήφθηκε τον καβγά προσπάθησε να τους χωρίσει.

Η Αστυνομία πάντως, συνέλαβε τους δύο άνδρες με την κατηγορία της εξύβρισης και της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελία και με προφορική εντολή αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν σε ρητή δικάσιμο.

Το ζευγάρι συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική για προληπτικούς λόγους.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου