ΤΟΠΙΚΑ

«Θάλασσα» τα δάκρυα για το Χρήστο

θάλασσα-τα-δάκρυα-για-το-χρήστο-625153

«Θάλασσα» τα δάκρυα στην κηδεία του άτυχου 22χρονου Χρήστου Εσερμπέκογλου που τελέστηκε χθες στις 12 το μεσημέρι από τον Αγιο Βασίλειο.

Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου Χρήστου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει τον άδικο χαμό. Θρήνος βουβός, λυγμοί γοεροί. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου 22χρονου και η αδερφή του.

Στον επικήδειο λόγο που έβγαλε η θεία του παλικαριού ράγισαν και οι πέτρες. Ο Χρήστος ήταν ιδιαίτερος αγαπητός.

Οι φίλοι, που παρακολουθούσαν «παγωμένοι» την κηδεία, χειροκροτούσαν την εκφορά της σορού.

Στο μεταξύ, η προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 22χρονου συνεχιζόταν χθες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Ο νεαρός Βολιώτης ανασύρθηκε την Κυριακή από τη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το φάρο με τη βοήθεια δύτη.

Η έρευνα για τον εντοπισμό του καθώς είχε βυθιστεί στη θάλασσα συνεχιζόταν επί τουλάχιστον 50 λεπτά.

Οταν ανασύρθηκε ο 22χρονος ήταν χωρίς αισθήσεις. Μεταφέρθηκε με πλωτό σκάφος στην παραλία όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Ο 20χρονος που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και ζυγαριάς ακριβείας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 20χρονος κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ο Εισαγγελέας έδωσε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου θα συνεχίσει τη λήψη καταθέσεων καλώντας συγγενικά πρόσωπα του άτυχου νέου.

Από το Λιμεναρχείο είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, εκτός από αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Ο δεύτερος συλληφθείς για ναρκωτικά, ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, αφέθηκε προχθές ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου αναμένεται η ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε γίνει χρήση, αλλά και η ιατροδικαστική έκθεση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου