ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε αποκριάτικο ρυθμό ο Αλμυρός

σε-αποκριάτικο-ρυθμό-ο-αλμυρός-671084

Εκδηλώσεις με χορούς ενόψει της κεντρικής εκδήλωσης του καρναβαλιού

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του καρναβαλιού στο δήμο Αλμυρού, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιείται στην Ευξεινούπολη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης που πρωταγωνιστεί στη διοργάνωση, θα δώσει μία πρώτη γεύση της Αποκριάς αύριο Σάββατο, ενώ οργανώνει και την πραγματοποίηση χορού.

Αποκριάτικο ρυθμό πιάνει ο δήμος Αλμυρού. Αύριο, Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι στον πεζόδρομο Αλμυρού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Βασίλη Πασχαλούδη, η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και την Αθλητική Ενωση «Δήμητρα».

Θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ στον πεζόδρομο Αλμυρού με στόχο οι πολίτες να μπουν στο κλίμα της Αποκριάς και να ευθυμήσουν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης διοργανώνει άλλες δύο καρναβαλικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικος χορός στις 9 το βράδυ στο Κτήμα Παπαθανασίου Τιμπλαλέξη, επίσης με τη συμμετοχή Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αλμυρού.

Στο μεταξύ, οι προετοιμασίες για την κεντρική εκδήλωση την Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, συνεχίζονται πυρετωδώς.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό δρόμο της Ευξεινούπολης, όχι όμως ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, που θέλει η παράδοση του χωριού αλλά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την προηγούμενη μέρα, ώστε οι επισκέπτες του χωριού να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν.

Ο κ. Πασχαλούδης είπε ότι το καρναβάλι θα περιλαμβάνει δέκα άρματα που θα συνοδεύουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καρναβαλιστές, ενώ στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και πολλοί μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι γονείς τους. Τα θέματά του θα είναι πρωτότυπα και όπως πάντα θα σατιρίζουν γεγονότα των ημερών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου