ΤΟΠΙΚΑ

Στην κάλπη με ενιαίο ψηφοδέλτιο οι περιπτερούχοι

στην-κάλπη-με-ενιαίο-ψηφοδέλτιο-οι-περ-673528

Συνεχίζονται σήμερα οι εκλογές στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ

Ξεκίνησαν χθες και συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη, οι αρχαιρεσίες των περιπτερούχων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ενωση Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μαγνησίας, καθώς και Ελεγκτικής Επιτροπής, Σωματειακής Επιτροπής Βορείων Σποράδων και αντιπροσώπων στην ΟΕΒΕΜ και την ΟΠΚΕ.

Οι περιπτερούχοι κατεβαίνουν στις εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο. Η ενότητα εξάλλου είναι το μήνυμα, που μεταφέρει η απερχόμενη Διοίκηση ότι πρέπει να έχουν οι περιπτερούχοι προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις, ιδιαίτερα σήμερα, που πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης μίας Ενωσης, η οποία μετρά τριάντα χρόνια δραστηριοποίησης.

Ο πρώην πρόεδρος, Βασίλης Τόπας, είπε ότι «η Ενωση απαιτείται να είναι πιο δυνατή από ποτέ, ώστε να διεκδικηθούν τα αιτήματα του κλάδου, με κύρια την αλλαγή της διανομής κέρδους, που δίνει ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης του καπνού αλλά και την πάταξη του λαθρεμπορίου».

Απώτερος στόχος, είπε ο ίδιος, είναι η σωτηρία του κλάδου απέναντι στα λουκέτα που ήδη αριθμούν τα 74 τα τρία τελευταία χρόνια. Οι εκλογές πραγματοποιούνται στο διάστημα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στα γραφεία της Ενωσης στην οδό Παύλου Μελά 43-45, στον 1ο όροφο.

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι Κωνσταντίνος Βλιώρας, Ειρήνη Γκάλιου, Μαργαρίτα Κόντου, Χρήστος Λελεντζής, Θεόδωρος Λιάγκος, Ιορδάνης Ναρλής, Δημήτριος Παπαθεοδώρου, Ευαγγελή Ρητά – Κόγια, Παναγιώτης Σπανός, Βασίλειος Τόπας και Αλέξανδρος Τσιάτσιος.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή υποψήφιοι είναι οι Ηλίας Δελής, Αικατερίνη Μπουντούκου, Φωτεινή Παπαθανασίου και Νικόλαος Τριανταφύλλου.

Για τη Σωματειακή Επιτροπή Βορείων Σποράδων υποψήφιοι είναι οι Ταξιάρχης Ακρίβος, Δημήτριος Αντωνίτσας, Νικόλαος Ασηλάνης, Ευάγγελος Βεργίνης, Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, Μαρία Καβούρη, Γεωργία Κονάρη, Ελένη Μησιχρόνη, Εμμανουήλ Ξύδης, Niko Cela.

Αντιπρόσωποι στην ΟΕΒΕΜ είναι οι Κωνσταντίνος Βλιώρας, Ειρήνη Γκάλιου, Μαργαρίτα Κόντου, Χρήστος Λελεντζής, Θεόδωρος Λιάγκος, Φωτεινή Παπαθανασίου, Δημήτριος Παπαθεοδώρου, Ευαγγελή Ρητά Κόγια, Παναγιώτης Σπανός και Βασίλειος Τόπας.

Τέλος, υποψήφιοι για αντιπρόσωποι στην ΟΠΚΕ είναι οι Κωνσταντίνος Βλιώρας, Ειρήνη Γκάλιου, Μαργαρίτα Κόντου, Χρήστος Λελεντζής, Θεόδωρος Λιάγκος, Ιορδάνης Ναρλής, Φωτεινή Παπαθανασίου, Δημήτριος Παπαθεοδώρου, Ευαγγελή Ρητά Κόγια, Παναγιώτης Σπανός, Βασίλειος Τόπας, Αλέξανδρος Τσιάτσιος, Ελισάβετ Τσιγκλιφή και Αχιλλέας Χατζηγιάννης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου