ΤΟΠΙΚΑ

Διαμελίστηκε στις ράγες του τρένου 50χρονος

διαμελίστηκε-στις-ράγες-του-τρένου-50χρ-680586

Πανικός, φρίκη, απελπισία χθες στο Βελεστίνο. Στις 12 το μεσημέρι 500 μέτρα πριν το σταθμό του ΟΣΕ έμεινε διαμελισμένο πτώμα άγνωστων προς στιγμήν στοιχείων ανδρός περίπου 40-50 ετών, ο οποίος «ξάπλωσε» στις ράγες όταν είδε την αμαξοστοιχία να πλησιάζει αρκετά κοντά.

Η αμαξοστοιχία 1576 εκτελούσε το δρομολόγιο των 11.30 το πρωί από Λάρισα για Βόλο. Ο μηχανοδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε τον άνδρα να ξεπροβάλει από τα χόρτα που στο σημείο, εκατέρωθεν της σιδηροδρομικής γραμμής, φτάνουν τα 2 μέτρα, και να πέφτει στο έδαφος. Δεν πρόλαβε να σταματήσει. Πέρασε πάνω από το σώμα του αυτόχειρα και το διαμέλισε.

Ο μηχανοδηγός, ο προϊστάμενος προσωπικού που ήταν επίσης στο τρένο και οι 45 επιβάτες της αμαξοστοιχίας σε κατάσταση σοκ δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί. Αν και η αμαξοστοιχία είχε χαμηλή ταχύτητα, καθώς ταξίδευε με 10 χιλιόμετρα την ώρα δεν πρόλαβε να σταματήσει. Ο μηχανοδηγός πάτησε το σύστημα πέδης, όμως, όταν το τρένο ακινητοποιήθηκε, ήταν πλέον αργά.

Επί τόπου κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί, κόσμος από το Βελεστίνο που έτρεξαν να αναγνωρίσουν τον άνδρα. Η αμαξοστοιχία «πάγωσε» για 50 λεπτά της ώρας.

Ο αυτόχειρας δεν είχε επάνω του κανένα έγγραφο που να δηλώνει τα στοιχεία του. Ούτε και άφησε κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη στην απονενοημένη πράξη. Ίσως και να μην ήθελε να ξέρει κανείς.

Το πτώμα του διαμελίστηκε από την αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα να μην είναι αναγνωρίσιμο. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νομαρχιακού Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, μήπως συγγενείς του τον αναζητήσουν.

Ο άτυχος άνδρας φορούσε μαύρο μπλουζάκι, τζιν παντελόνι και αρβύλες.

Θρίλερ η αναγνώριση

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε καταστεί δυνατό να αναγνωριστεί η σορός του άτυχου άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και συγγενικό πρόσωπο που πήγε στο νεκροτομείο λόγω της κατάστασης της σορού δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον αυτόχειρα. Η Αστυνομία το πιθανότερο είναι να κινήσει τις διαδικασίες για εξέταση DND.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου