ΤΟΠΙΚΑ

Διορισμός μόνιμου ουρολόγου στο Νοσοκομείο

διορισμός-μόνιμου-ουρολόγου-στο-νοσο-683353

Ξεμπλοκάρουν οι «παγωμένες» κρίσεις

Μόνιμος Ουρολόγος με βαθμό Επιμελητή Β’ παρουσιάστηκε χθες στο Γενικό Νομαρχιακό «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου και έπιασε δουλειά.

Πρόκειται για μία από τις κρίσεις που είχαν ολοκληρωθεί πριν το «πάγωμα» των προσλήψεων του 2011 λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο διορισμός του γιατρού «φύσηξε» αέρα αισιοδοξίας στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς εκτιμάται ότι άνοιξε ο δρόμος για το διορισμό και των 17 γιατρών από τους 26 που ενέκρινε το πενταμελές συμβούλιο κρίσεων.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, Κώστας Καραμπάτσας, και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, Κώστας Σπυρόπουλος, χαρακτήρισαν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη την πρόσληψη για τη ροή διορισμού μόνιμων γιατρών στο «Αχιλλοπούλειο».

Το 2011 είχε ολοκληρωθεί ακόμη μία κρίση, ενός χειρουργού, πριν «παγώσει» η διαδικασία, ενώ το τελευταίο εξάμηνο το «Αχιλλλοπούλειο» διεκπεραίωσε την κρίση άλλων 17 γιατρών.

Η Ουρολογική χαρακτηρίζεται νευραλγική Κλινική. Ο διορισμός του γιατρού και μάλιστα με βαθμό Επιμελητή Β’ θωρακίζει την Κλινική. Ανεβάζει τον αριθμό των ιατρών σε τέσσερις μόνιμους και έναν επικουρικό, ενώ εκκρεμεί η πρόσληψη ενός ακόμη γιατρού της εν λόγω ειδικότητας από τις τελευταίες κρίσεις.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου