ΤΟΠΙΚΑ

Στην Τεργέστη το Μάρτιο το Επιμελητήριο Μαγνησίας

στην-τεργέστη-το-μάρτιο-το-επιμελητήρ-688892

Συμμετοχή σε έκθεση λαδιού στην Ιταλία

Δυναμικό «παρών» σε ακόμα μία έκθεση στο εξωτερικό σκοπεύει να δώσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Πρόκειται για την «Oliocapitale Εκθεση Λαδιού και Ελαιών», που διοργανώνεται στην Τεργέστη της Ιταλίας στο διάστημα από 7 έως 10 Μαρτίου 2015 , με συμμετοχές – εκθέτες από πολλές περιοχές της Ιταλίας και γειτονικές χώρες, όπως είναι η Κροατία και η Αλβανία.

Με στόχο τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, το Επιμελητήριο Μαγνησίας αποφάσισε ότι εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον, θα συμμετέχει στη μεγαλύτερη του είδους έκθεση, που είναιαφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στο κορυφαίας ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει συμμετοχές – εκθέτες από όλες τις περιοχές της Ιταλίας, όπως Abruzzo, Calabria, Campania, Emilia Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Liguria, Marche, Molise, Puglia, Sardegna, Sicilia, Toscana, Trentino Alto Adige, Umbria, Veneto.

«Επιπλέον, λόγω της γεωγραφικής θέσης της Τεργέστης, που είναι εξέχουσας στρατηγικής πολιτικής και οικονομικής σημασίας η έκθεση παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα από χώρες όπως η Σλοβενία, Σλοβακία, Αυστρία, Κροατία, Γερμανία κ.α. με τις οποίες η περιοχή διατηρεί άριστες μακρόχρονες σχέσεις και αποτελεί για εκείνες πύλη εισόδου στην Δυτική Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Εκτός της παρουσίασης λαδιού, ελιάς και γενικώς προϊόντων ελιάς, περιλαμβάνει διαγωνισμό λαδιού και συναντήσεις b2b μεταξύ των ενδιαφερόμενων. Στους εκθέτες δίνεται η ευκαιρία απευθείας πώλησης, καθώς επίσης γευσιγνωσίας και παρακολούθησης τεχνικών σεμιναρίων και διαλέξεων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα της.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, Βόλος) μέχρι την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας 2421094700, ενώ για λεπτομέρειες από την έκθεση στην ιστοσελίδα www.oliocapitale.it.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου