ΤΟΠΙΚΑ

«Δύναμη σταθερότητας το Ποτάμι»

δύναμη-σταθερότητας-το-ποτάμι-710882

Παρουσιάστηκαν χθες οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας

Με στόχο να αναδειχθεί τρίτη δύναμη στη Βουλή, θεμέλιο λίθο τη συνεργασία και κόκκινη γραμμή την αξιοπρέπεια κατέρχεται το Ποτάμι στις εθνικές εκλογές την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου.

Ο πρέσβης επί τιμή και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Αλέξανδρος Μαλλιάς παρουσίασε χθες τους υποψηφίους του κινήματος στη Μαγνησία.

Υποψήφιοι είναι οι Βαλασία Αντωνίτσα, σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Βασίλης Γαρόφλος, προγραμματιστής, Βαγγέλης Γεωργακόπουλος, δικηγόρος, Ηρώ Μουλάκη, συνταξιούχος, Σταύρος Παπαδήμος, ζωγράφος, Θάλεια Στάχτου, ιδιωτική υπάλληλος, Χρήστος Φώτου, δικηγόρος, Στέφανος Ψημένος, χαρτογράφος.

Οπως είπε ο κ. Μαλλιάς, πρόκειται για «εξαίρετους υποψήφιους βουλευτές, αυτοδημιούργητους νέους, με θετικό απολογισμό ζωής και κοινό στοιχείο την ήρεμη δύναμη του Ποταμιού. Αποτελούν εγγύηση ότι το Ποτάμι μπορεί την επομένη των εκλογών να διοικήσει».

Στόχος του Ποταμιού, είναι η τρίτη θέση. «Το κόμμα συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές το 6,6% των ψήφων» εξήγησε ο ίδιος και σημείωσε ότι ειδικά η Μαγνησία, πρέπει οπωσδήποτε να εκπροσωπείται μέσω του κόμματος στη Βουλή.

Απαντώντας σε εκείνους που κατηγορούν το Ποτάμι ότι δεν έχει εμπειρία διακυβέρνησης, ο κ. Μαλλιάς τόνισε ότι «είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα χωρίς όμως να γκρεμίσουμε τα θεμέλια που τη στηρίζουν».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας, υπογράμμισε ότι «αυτή είναι το πρότυπο, το θεμέλιο πάνω στο οποίο έχει χτιστεί το Ποτάμι. Οι άλλοι τη θεωρούν μειονέκτημα. Εμείς λέμε ότι το Ποτάμι έχει κατορθώσει μέσα στα ψηφοδέλτιά του να έχει υποψηφίους που προέρχονται από διαφορετικούς ορίζοντες».

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για συνεργασία είναι η αξιοπρέπεια. «Θα πρέπει ο συνταξιούχος να ξέρει ότι τη σύνταξή του θα την πάρει το Φεβρουάριο. Θα πρέπει εκείνος που πληρώνει τη ΔΕΗ να γνωρίζει ότι δεν θα αλλάξει ένας φόρος για να ξαναγυρίσουμε σε έναν άλλο φόρο. Θα πρέπει εκείνος που είναι άρρωστος να ξέρει ότι θα υπάρχουν γιατροί να τον κοιτάξουν.

Η εθνική αξιοπρέπεια μίας χώρας στηρίζεται στην ατομική αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου. Πρέπει να ξαναδώσουμε στον άνθρωπο τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Το Ποτάμι είναι μία δύναμη εγγύησης της σταθερότητας» κατέληξε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου