ΤΟΠΙΚΑ

«Γκρεμίστε τις γέφυρες του παρελθόντος»

γκρεμίστε-τις-γέφυρες-του-παρελθόντ-712922

Παρουσία πλήθους κόσμου η ομιλία του προέδρου των ΑΝ. ΕΛ., xθες στο Volos Palace

Να γκρεμίσουν τις γέφυρες τους παρελθόντος με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, και να μην ξανακοιτάξουν πίσω, κάλεσε του Βολιώτες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Μιλώντας χθες στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Volos Palace, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους της ο κ. Καμμένος προέτρεψε τους ψηφοφόρους να μη φοβηθούν την ώρα της κάλπης.

«Ηρθε η ώρα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της εθνικής ενότητας, της εθνικής κυριαρχίας. Ηρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την πατρίδα, να φέρουμε πίσω τα παιδιά μας, που ξενιτεύτηκαν. Ηρθε η ώρα της ελπίδας» είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος δεσμεύτηκε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. αποτελούν τον εγγυητή ασφαλείας της χώρας, της Δημοκρατίας, του Συντάγματος και υποσχέθηκε πίστη απέναντι στους ψηφοφόρους.

Αναφερθείς στους βουλευτές του κόμματος, στάθηκε στο «δύσκολο έργο της σύγκρουσης με τα συμφέροντα, τη διαφθορά, τη νέα τάξη πραγμάτων. Ημασταν οι πρώτοι που επιλέξαμε να χτυπήσουμε την παγκοσμιοποίηση, που εξευτελίζει κάθε αξία, αρχή, θρησκεία. Εφτασε η ώρα να πέσει το Ράιχ του Χίτλερ. Πάνε να καταστρέψουν τη χώρα μας. Στους Ελληνες έτυχε η μοίρα να πουν το μεγάλο «ΟΧΙ».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. είπε ότι «είναι πολλοί εκείνοι που φοβούνται, αλλά θα ήθελαν να είναι με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Ακολουθούν πολιτική τρομοκρατίας του ελληνικού λαού. Ξένοι παρεμβαίνουν. Δεν θα ακολουθήσουμε αυτήν την πολιτική. Θα βγάλουμε το φόβο από τα σπίτι μας».

Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα διακυβεύονται τα πάντα. «Η οικονομική κρίση έγινε ανθρωπιστική κρίση και οδήγησε σε 8.000 αυτοκτονίες. Μία ολόκληρη κωμόπολη δεν είναι μαζί μας» είπε και αφιέρωσε τον αγώνα σε αυτούς που δεν αντέξανε.

Η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ είναι 8 ποσοστιαίες μονάδες, ο ίδιος πρόσθεσε: «Μόνο δύο λύσεις υπάρχουν. Ή αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ ή οι ΑΝ.ΕΛ. θα είναι δικλείδα ασφαλείας για τα εθνικά θέματα».

Αναφερθείς στο δημογραφικό, την ανεργία και μεταξύ άλλων, τα οικονομικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ισχυρίστηκε ότι: «Η έλλειψη ρευστότητας είναι επιλογή της κυβέρνησης» και παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματός του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου