ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνησε με Βοσνιάδη για Διαγόρα

ξεκίνησε-με-βοσνιάδη-για-διαγόρα-889632

Το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Νίκης Βόλου δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά και τη νέα εκτός έδρας ήττα με 1-0 στο θεσσαλικό ντέρμπι από την Αναγέννηση Καρδίτσας το περασμένο Σάββατο στο AEL Fc Arena.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι απογοήτευσαν για μια ακόμη φορά τον κόσμο τους, αλλά και τους εαυτούς τους, με την ΑΣΑ να κατακτά το τρίποντο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην εντυπωσίασε, ήταν όμως η ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και κράτησε αποστάσεις… από τους κυανόλευκους, φθάνοντας τις τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και βυθίζοντας ακόμη περισσότερο το βολιώτικο σύνολο.

Η Αναγέννηση, παρότι δεν «τρόμαξε» τη Νίκη με την απόδοσή της, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς εκμεταλλευόμενη την αμυντική αδράνεια των κυανόλευκων στο 42ο λεπτό, διάστημα στο οποίο η Νίκη έχει δεχθεί τα περισσότερα φετινά της τέρματα!

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Μακεδονικός σκόραρε με τον Τσουκάνη στο 43ολεπτό, κάνοντας το 1-0 με πέναλτι (2-0 τελικό), στη συνέχεια και στο παιχνίδι εντός έδρας στο Πανθεσσαλικό με τη Βέροια, η ομάδα της Ημαθίας έκανε το 0-1 στο 43’ με τον Μπουόλι (1-1 τελικό), ενώ στη Λάρισα η Νίκη έμεινε πίσω στο σκορ και τελικά ηττήθηκε από την ΑΕΛ με το γκολ του Ογκμπόε στο 37’ (1-0). Ακολούθησε το νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, στο οποίο η Νίκη δεν δέχθηκε γκολ και κέρδισε, ενώ στο AEL Fc Arena η Αναγέννηση προηγήθηκε και κέρδισε με το τέρμα του Γκόλια (42’), στο οποίο η Νίκη δεν είχε και πάλι απάντηση.

Παραμένει

η δυσφορία

Την ίδια στιγμή οι «φωνές» περί αποχώρησης του Αλέκου Βοσνιάδη ολοένα και πληθαίνουν, με τη διοίκηση της Νίκης Βόλου να βρίσκεται σε επαφές με περισσότερους από έναν προπονητές, προετοιμάζοντας την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας.

Χθες, ωστόσο ο Αλέκος Βοσνιάδης ήταν παρών στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου, το οποίο ακολουθεί και θα γίνει και πάλι στη Νεάπολη, με το Πανθεσσαλικό να παραμένει «κλειστό» για τους κυανόλευκους, που ευελπιστούν μέχρι το φινάλε του 2022 να πετύχουν τρεις νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν με τους Ρόδιους, τον Ηρακλή Λάρισας (στο ΑEL Fc Arena), και τον πρωτοπόρο σήμερα ΠΑΟΚ Β’ στον Βόλο.

Για την τριάδα των παιχνιδιών που απομένουν για το τέλος της χρονιάς, ο Μακεδόνας τεχνικός φέρεται να έχει ζητήσει πίστωση χρόνου, με την ελπίδα στη διακοπή του πρωταθλήματος να διορθωθούν τα όποια λάθη έχουν γίνει μέχρι στιγμής, φέρνοντας εξελίξεις.

Χθες πάντως, δημοσίευμα από την Καλαμάτα(!) έφερνε τον Αλέκο Βοσνιάδη πολύ κοντά στην αποχώρησή του, τονίζοντας πως ο Κώστας Γεωργιάδης, που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή την περασμένη Δευτέρα, θα είναι ο διάδοχός του και πως ο προπονητής της Νίκης, έχει συμφωνήσει με τα Χανιά!

Το σενάριο αυτό διαψεύστηκε από την κυανόλευκη ΠΑΕ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η Νίκη δεν λέει όχι στην περίπτωση του 42χρονου προπονητή, που δούλεψε στο παρελθόν σε Αγροτικό Αστέρα, Τρίγλια και Βέροια, πριν καθίσει πέρυσι στον πάγκο του «Γηραιού», με τον οποίο σε 36 αγώνες είχε μετρήσει 12 νίκες, 16 ισοπαλίες, αλλά και 8 ήττες, χάνοντας για τελευταία φορά από τον Μακεδονικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το περασμένο Σάββατο με 2-0. Αναμφίβολα το όνομα του Γεωργιάδη δεν είναι αυτό που εντυπωσιάζει τον μέσο φίλαθλο της ομάδας για την ώρα, με τη Νίκη πάντως να δείχνει πως χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ, έστω κι αν η αποχώρηση του Αλέκου Βοσνιάδη μπορεί να μην αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας άμεσα.

Εκτός ο Δεληζήσης

Εκτός προπόνησης παρέμεινε χθες ο Γιώργος Δεληζήσης, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό των κυανόλευκων και εκ των αρχηγών της ομάδας να αποχωρεί πριν τη σέντρα στο AEL Fc Arena. Ο Δεληζήσης θα υποβληθεί τελικά σήμερα σε μαγνητική εξέταση στην αριστερή γάμπα, όπου και ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Εκτός προπονήσεων παρέμεινε και ο Αντώνης Αναστασίου, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή και Βέροια ξεκινά η δράση στον α’ όμιλο της Super League 2 την ερχόμενη Παρασκευή 9/12. Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

Α ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή 9/12

Καυτανζόγλειο, ΠΟΤ Ηρακλής-ΝΠΣ Βέροια (15:15) ΕΡΤ3

Κυριακή 11/12-15:00

Φιλιππούπολης, Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας

Νεάπολης Βόλου, Νίκη Βόλου-Διαγόρας

Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β-Ηρακλής Λάρισας

Σερρών, Πανσερραϊκός-Μακεδονικός

Αριδαίας, Αλμωπός Αριδαίας-ΑΕΛ

Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Παναθηναϊκός Β’.

Β ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 10/12-15:00

Ν. Αλικαρνασσού, Ηρόδοτος-Καλλιθέα

Γ. Καμάρας, Κηφισιά-ΟΦ Ιεράπετρας (13:45) ΕΡΤ3

Κυριακή 11/12-15:00

Περιβολίων, Χανιά-Ηλιούπολη

Αγυιάς, Παναχαϊκή-Αιγάλεω

Δευτέρα 12/12-15:00

Σεραφείδειο, ΑΕΚ Β-Προοδευτική (15:15) ΕΡΤ3

Π.Ι. Βαρδινογιάννης, Επισκοπή-Απόλλων Σμύρνης

ΠΚ Ρέντη, Ολυμπιακός Β-ΠΑΟ Ρουφ

Ρεπό: Καλαμάτα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου