ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς Αναστασίου στη Λάρισα

χωρίς-αναστασίου-στη-λάρισα-854970

Από χθες ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο AEL FC Arena, με τους κυανόλευκους να θέλουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με την αρχή να γίνεται την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, οι κυανόλευκοι έσπασαν το ρόδι, κερδίζοντας για πρώτη φορά σε φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος, έστω κι αν η απόδοσή τους δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Εξάλλου μετά την επίτευξη του 2-0 στο 40ο λεπτό με τέρμα του Μιράντα και το δεύτερο συνεχόμενο δικό του στο 49’ η Νίκη δεν είχε… στόχο να πατήσει το πόδι στο γκάζι, έχοντας πλέον να σκέφτεται το νέο θεσσαλικό ντέρμπι του α’ ομίλου.

Η Νίκη μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα ξαναπάει στη Λάρισα μέσα σε 15 ημέρες, αλλά όχι για να αντιμετωπίσει μία εκ των υπολοίπων ομάδων του Νομού, τον Απόλλωνα ή τον Ηρακλή.

Η «γηπεδούχος» Αναγέννηση, που δεν μπορεί ακόμη να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, στο οποίο τα έργα συνεχίζονται, θα χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά ως έδρα της το AEL Fc Arena, έχοντας ωστόσο τώρα τη συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας, η ΑΣΑ ήταν γηπεδούχος στο Αλκαζάρ, σε ένα παιχνίδι όμως που δεν είχε στο πλευρό της τον κόσμο της. Κάτι τέτοιο αναμενόταν να γίνει και στο παιχνίδι με τη Νίκη, αλλά οι Καρδιτσιώτες αιτήθηκαν να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση το Σάββατο 3/12, αντί για την Κυριακή 4/12, όπως αρχικά είχε οριστεί, με το αίτημά τους να γίνεται αποδεκτό.

Η Αναγέννηση μέχρι σήμερα δεν τρομάζει τη Νίκη με την απόδοσή της, αλλά και η Νίκη δεν τρομάζει τους κιτρινόμαυρους βάσει εμφανίσεων και αποτελεσμάτων.

Η ομάδα του πρώην προπονητή της Νίκης Βόλου, Περικλή Αμανατίδη, έχει μέχρι σήμερα δύο νίκες (6 βαθμούς) και μάλιστα με το ίδιο σκορ, επί του Διαγόρα στη Ρόδο και επί του Ηρακλή στη Λάρισα, αλλά ηττήθηκε με το «αγαπημένο» της σκορ (2-0) από τον ΠΑΟΚ Β’ την περασμένη αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν έπαιξε, κάνοντας το ρεπό της.

Από την άλλη η Νίκη έχει 4 βαθμούς με παιχνίδι παραπάνω, ξεκινώντας με ήττα στη Θεσσαλονίκη από Μακεδονικό, για να συνεχίσει με ισοπαλία κόντρα στη Βέροια, ήττα από την ΑΕΛ στη Λάρισα και… επιτέλους νίκη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Σημειώνεται βέβαια πως για το παιχνίδι με τη Βέροια αναμένεται η εκδίκαση της ένστασης των κυανόλευκων κατά των κυανέρυθρων για την υπόθεση Μπουόλι.

Στο… «Μαγουλάς» η προπόνηση

Στο γήπεδο Π. Μαγουλάς προπονήθηκε χθες η Νίκη Βόλου, πρώτη μέρα προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου. Η προετοιμασία ξεκίνησε και πραγματοποιήθηκε υπό βροχή στη φυσική έδρα της ομάδας με το τεχνικό τιμ να δουλεύει κυρίως στο κομμάτι της ενδυνάμωσης, μη θέλοντας να διακινδυνεύσει κάποιον τραυματισμό στο παιχνίδι με μπάλα. Εκτός συνεχίζει να είναι ο Πασχάλης Κάσσος, λόγω θλάσης, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ στα πιτς παραμένει και ο Αντώνης Αναστασίου. Ο 26χρονος μπακ, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι τη Βέροια θα λείψει από τη Λάρισα το Σάββατο, υπό τον φόβο υποτροπής και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών.

Ο Αναστασίου, που είχε πάρει φανέλα βασικού στα παιχνίδια με Μακεδονικό και Βέροια, θα συνεχίσει συντηρητικά και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει επανεξέταση, με στόχο να προλάβει τα παιχνίδια πλέον με Διαγόρα Ρόδου, Ηρακλή Λάρισας και… ΠΑΟΚ Β’.

Στους Σοφάδες η Κ19

Μετά τη δεύτερη σερί νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου, η Κ19 της Νίκης Βόλου θα παίξει εκτός έδρας με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Σοφάδων την Κυριακή 4/12 με ώρα έναρξης τις 12:30.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου