ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Μόνο ένα αποτέλεσμα»

μόνο-ένα-αποτέλεσμα-855982

Μόνο ένα αποτέλεσμα έχει μπροστά της αύριο η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου στις 15:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, με τους κυανόλευκους να θέλουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν, έχοντας φθάσει πλέον στην 4η αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι έχουν μέχρι σήμερα δύο ήττες από Μακεδονικό και ΑΕΛ εκτός έδρας και απέναντι στη Βέροια στο Πανθεσσαλικό είχαν έρθει ισόπαλοι, αλλά η τύχη του αγώνα θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, μετά την καταγγελία-ένσταση των Βολιωτών για αντικανονική συμμετοχή του Μπουόλι.

Ωστόσο, το μυαλό όλων βρίσκεται στο πώς θα καταφέρει η Νίκη να πάρει μπροστά και να φθάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών στο αυριανό παιχνίδι, που θα είναι το πρώτο επίσημο για φέτος στο γήπεδο της Νεάπολης, μια και το Πανθεσσαλικό παραμένει κλειστό λόγω εργασιών.

Ο Χρήστος Γρομητσάρης, παραμονές του ματς με τον Απόλλωνα Πόντου στη Νεάπολη, δήλωσε στο nikifc.gr: «Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Προερχόμαστε από αποτελέσματα που δεν ανταποκρίνονται στους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα από την αρχή της σεζόν. Έχουμε δουλέψει σκληρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Όλα τα παιδιά θέλουμε τη νίκη και τον κόσμο δίπλα μας. Σ’ αυτό το ματς, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για εμάς ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή».

Τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα Πόντου

Χωρίς προπώληση εισιτηρίων και με τιμή εισόδου στα 10 ευρώ, η Νίκη Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το «παρών» αύριο στη Νεάπολη, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, Κυριακή 27/11, 15:00, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Τιμές & αγορά εισιτήριων: Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Είσοδος στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης: Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Σημειώνεται πως ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του γηπέδου χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ»!

Σήμερα η Κ19

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο, που ήταν και το πρώτο νικηφόρο για το φετινό πρωτάθλημα της Κ19, η Νίκη Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 15:00 στο Π. Μαγουλάς την ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Πόντου, επίσης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματός τους, ακολουθώντας το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου