ΤΟΠΙΚΟ

Αραπίτσας και Κοντοβάς έδωσαν νέα νίκη στον ΓΣΑ

αραπίτσας-και-κοντοβάς-έδωσαν-νέα-νίκ-877928

Στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» του Αλμυρού, ο ΓΣΑ κέρδισε με 2-0 την Ενωση Λεχωνίων Νηλέας, με τον Αραπίτσα να σημειώνει το 1-0, συνεχίζοντας το σερί του από την 1η αγωνιστική. Ο Αραπίτσας, που έχει σκοράρει σ’ όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα, πέτυχε το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων στο 36’ με κοντινή προβολή, παίρνοντας το ριμπάουντ, έπειτα από σουτ του Κλουκουτάρα, που απέκρουσε ο Μιχαλόπουλος.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε στο 66ο λεπτό και έδωσε τα γάντια… στον 41χρονο Ντίνο Κουβαρά, που ελλείψει άλλου τερματοφύλακα υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του, χωρίς όμως να μπορέσει να σταματήσει τον Κοντοβά από το 2-0 στο 82’, με τον αρχηγό των γηπεδούχων να σημειώνει με πλασέ το πρώτο του φετινό τέρμα.

ΓΣ Αλμυρού-ΕΛ Νηλέας 2-0

Σκόρερ: (36’ Αραπίτσας, 82’ Κοντοβάς)

ΓΣΑ: Καθηνιώτης, Μιχόπουλος, Θυμιόπουλος (72’ Τσιαγιανίδης), Πλαβός (88’ Μαυρογέννης), Ντόντα, Κλουκουτάρας, Χριστοφορίδης (72’ Λάμπος), Καρράς, Αραπίτσας, Κοντοβάς (85’ Γκάμπας), Χειλάς (72’ Μπένος)

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ: Μιχαλόπουλος (66’ Μαλούσι), Κώστογλου (46’ Σταμπούλογλου), Πάγια, Σιδέρης, Τσουμάνης, Γεωργίου, Ρίζος (73’ Μάρκο), Αράμπογλου, Παλάντζας, Κουβαράς, Βαλουξής (46’ Λιάκος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου