ΤΟΠΙΚΟ

Με Γάρο και πάλι «οδηγό» ο Ρήγας Φεραίος

με-γάρο-και-πάλι-οδηγό-ο-ρήγας-φεραίο-877967

Ο «συνήθης ύποπτος» Δημήτρης Γάρος σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν αυτός που έδωσε όχι μόνο γκολ, αλλά και θέαμα για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-1 του Σαρακηνού, με τον αρχηγό τους να σκοράρει αρχικά στο 6’. Το 1-0 ήρθε με σουτ στην κίνηση από τον Γάρο μετά από πλάγιο που εκτέλεσε ο Γοδενόπουλος, και το 2-0 στο 12’ μετά από πάσα του Αποστολίδη και κοντρόλ του Γάρου, που έστειλε την μπάλα με σουτ από το ύψος της περιοχής στο απέναντι «Γ».

Για τους φιλοξενούμενους, μετά από πέναλτι σε χέρι του Κολυμήτρα, ο Πρίφτι πέτυχε στο 30’ το τελικό 1-2. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, που έφτασε τους 10 βαθμούς.

Ρήγας Φεραίος-Σαρακηνός 2-1

Σκόρερ: (6’, 12’ Γάρος-30’ πεν. Πρίφτι)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Αποστολίδης (46’ Βαϊόπουλος), Χότζα, Κολυμήτρας, Γκάγκας, Φιλοσόγλου (46’ Πατσής), Παπαδανιήλ (80’ Τσιτσικλής), Γοδενόπουλος, Τσιακίρης (75’ Χόντος), Γάρος, Σιόβας (75’ Χασάπης)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Καρακασίδης, Τσάνιος (65’ Ζάγκας), Αγγελής (70’ Σκούρας), Ράπτης, Σταματίου, Πρίφτι, Δημόπουλος (72’ Κατής), Τσιάνος, Γκλαβίνης, Θεοδωρίδης (65’ Καλλιακούδας), Καραγιάννης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου