ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανακοίνωσε ρόστερ και αριθμούς, «ξεκίνησε» για Κρήτη

ανακοίνωσε-ρόστερ-και-αριθμούς-ξεκί-881424

Την ώρα που προετοιμάζεται για Κρήτη, με το ταξίδι στο Κύπελλο Ελλάδος να συνεχίζεται αυτή τη φορά στον Άγιο Νικόλαο, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους αριθμούς στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τελευταία προσθήκη αυτή τη Λούκα Μιλούνοβιτς, ο οποίος επέλεξε τον αριθμό 40, η Νίκη Βόλου ολοκλήρωσε την περασμένη Παρασκευή τις μεταγραφές της. Τον αριθμό 10 που φορούσε πέρυσι ο Λούκας Γκαρσία πήρε ο Μιράντα, ενώ ο συμπατριώτης του Οσκαρ Σιαφά διάλεξε το 9.

Στις φετινές προσθήκες, ο Ουρουγουανός Λουτσιάνο Ολαϊσόλα επέλεξε το 11, ενώ ο άλλος Λάτιν, ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Μορέιρα θα αγωνίζεται με το 7 στην πλάτη. Ο επίσης «νέος» Γαβριηλίδης θα φορά το 20.

Οι αριθμοί έχουν ως εξής:

Βλάντιμιρ Μπάγιτς 28

Νίκος Μπουργάνης 16

Στράτος Μισυρλής 15

Τάσος Δεληζήσης 5

Στέλιος Δημητρίου 3

Αντώνης Αναστασίου 12

Βαγγέλης Ανδρέου 26

Χρήστος Γρομητσάρης 4

Παύλος Λογαράς 46

Σάββας Τοπαλίδης 2

Πασχάλης Κάσσος 31

Γιώργος Κριμιτζάς 6

Σταύρος Τσουκαλάς 21

Παναγιώτης Παναγιωτίδης 22

Γιώργος Μπάλλας 25

Βασίλης Γαβριηλίδης 20

Νέτι Μέτσε 29

Παύλος Κυριακίδης 8

Λουτσιάνο Ολαϊσόλα 11

Χοσέτε Μιράντα 10

Χρήστος Τζιώρας 66

Μπρούνο Μορέιρα 7

Όσκαρ Σιαφά 9

Αντόνιο Ροχάνο 19

Λούκα Μιλούνοβιτς 40

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Χωρίς προβλήματα μετά τα 120 λεπτά και τη διαδικασία των πέναλτι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, η Νίκη Βόλου συνεχίζει από χθες την προετοιμασία της, παίζοντας πλέον την ερχόμενη Κυριακή στις 16:00 στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αλέκος Βοσνιάδης, που είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του Κυριακή και Δευτέρα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει, υπολογίζοντας κανονικά στις υπηρεσίες των Μιράντα-Σιαφά, που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα. Η ομάδα προπονήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου θα προπονείται μέχρι και την Παρασκευή, πριν αναχωρήσει για Κρήτη το Σάββατο.

Στο Διαιτητικό η SL2

Με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο προειδοποίησε ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος αν η ΕΠΟ αποφασίσει τον προβιβασμό πάνω από μίας ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 6/10 και σε συνέχεια της σχετικής εντολή που δόθηκε από τη Γενική Συνέλευση, θ’ αποφασιστεί η άνοδος του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού στη Super League 2, αλλά και η αποκατάσταση όσων ομάδων δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (π.χ. παραμονή του Ορφέα Ξάνθης στη Γ’ Εθνική), χωρίς να «πειραχτούν» οι ομάδες που αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου.

Ωστόσο, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος προειδοποίησε με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο εφόσον η ΕΠΟ αποφασίσει τον προβιβασμό πάνω από μίας ομάδας.

«Το πρωτάθλημα θα γίνει με 30 ομάδες. Θέλουμε ο αριθμός των ομάδων κάθε χρόνο να μειώνεται», είπε ο Λεουτσάκος, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος του απάντησε λέγοντας ότι υπάρχει εντολή από τη Γενική Συνέλευση την οποία πρέπει να υλοποιήσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου