ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με πίστη για την πρόκριση

με-πίστη-για-την-πρόκριση-890239

Για τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε χθες το μεσημέρι και λίγο μετά τις 15:00 η αποστολή της Νίκης Βόλου, η οποία σήμερα στις 16:00 δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της και αφορά στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αντίπαλος ο Ηρακλής, τον οποίο δεν κατάφεραν να κερδίσουν πέρυσι οι κυανόλευκοι του Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στα δύο παιχνίδια που τέθηκαν αντιμέτωποι, με την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη να φιλοξενεί πέρυσι την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στον β’ γύρο οι Θεσσαλονικείς παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, δεν μπόρεσαν να φύγουν νικητές από το Πανθεσσαλικό, με το 1-1 να σφραγίζει την αναμέτρηση.

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι δεν έχουν αλλάξει πολλά… στο παιχνίδι τους, με τον «Γηραιό» να έχει ξεκινήσει ωστόσο νωρίτερα την προετοιμασία του φέτος, και να βρίσκεται θεωρητικά σε καλύτερη κατάσταση από τους παίκτες της Βολιώτικης ομάδας, αλλά όπως τόνισε και ο προπονητής της Νίκης, η θέληση των ποδοσφαιριστών του μπορεί να ανατρέψει το θεωρητικό πλεονέκτημα του αντιπάλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μια διαφορά με τον Ηρακλή, στον χρόνο που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Είναι δύο εβδομάδες πιο μπροστά από εμάς, αλλά με τη θέληση θα καλυφθούν πολλά πράγματα και δεν θα φανεί η διαφορά του χρόνου».

Η Νίκη Βόλου για το σημερινό παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χοσέτε Μιράντα και του Όσκαρ Σιαφά, που λείπουν από την περασμένη εβδομάδα από την Ελλάδα λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική τους ομάδα, ενώ τραυματίας είναι και ο Γιώργος Μπάλλας.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο τρίτος τερματοφύλακας, Στράτος Μισυρλής.

Αναλυτικά την 20μελή αποστολή των ποδοσφαιριστών αποτελούν οι: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Αναστασίου, Δεληζήσης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Λογαράς, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Μορέιρα, Ολαϊσόλα, Τζιώρας, Ροχάνο, Κριμιτζάς, Μέτσε.

Το σημερινό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής περιόδου και ενώ οι ομάδες της Super League 2 βρίσκονται σε αναμονή για την ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα κάνουν πρεμιέρα. Σημειώνεται πως το σημερινό παιχνίδι είναι νοκ-άουτ κι αν χρειαστεί θα ακολουθήσουν παράταση ή και πέναλτι. Ο νικητής που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον νικητή του ζευγαριού, Αγιος Νικόλαος-Επισκοπή.

Σφυρίζει ο Κακουλίδης

Ο Κακουλίδης του συνδέσμου Θράκης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΟΤ Ηρακλής-Νίκη Βόλου, έχοντας για βοηθούς του, τους κ.κ. Τζιώτζιο-Καραγιάννη (Θράκης) και 4ο τον Τομαρά (Θράκης).

Το σημερινό πρόγραμμα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ξεκινά στις 16:00. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

Τηλυκράτης-ΟΦ Ιεράπετρας

Βέροια-Χανιά

ΠΟΤ Ηρακλής-Νίκη Βόλου

Καλαμάτα-Προοδευτική

Αγιος Νικόλαος-Επισκοπή

Ηλιούπολη-Καλλιθέα

Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 3-0 α.α.

Στη συνέχεια και την ερχόμενη Κυριακή (2/10) θα γίνουν οι αναμετρήσεις:

Διαγόρας-Απόλλων Πόντου

Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά

Βύρων Καβάλας-Παναχαϊκή

Ιωνικός Ιωνίας-Διαγόρας Βραχνέικων

Για την Τετάρτη (5/10) ορίστηκαν τα παιχνίδια:

Αιγάλεω-Πανσερραϊκός

Μακεδονικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Πανθρακικός

Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΕΛ

Αλμυρός Γαζίου-ΠΟ Ελασσόνας

*Χωρίς αγώνα προκρίνονται ο Πανελευσινιακός, ο Απόλλων Παραλιμνίου και ο Θεσπρωτός.

Αγώνας δρόμου για το χορτάρι

Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος στο Καυτανζόγλειο στάδιο να «ταλαιπωρήθηκε» αρκετά

από ρίψεις σε αγώνες σφύρας και σφαίρας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Βετεράνων, ωστόσο οι υπεύθυνοι του σταδίου επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου από χθες προκειμένου να πραγματοποιηθεί κανονικά ο σημερινός αγώνας.

Τα εκδοτήρια στο Καυτανζόγλειο στάδιο θα ανοίξουν σήμερα στις 14:00 και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι:

Θύρα 10: 10 Ευρώ

Θύρα 13: 15 Ευρώ

Θύρες 4-5-6: 20 Ευρώ

Η αναμέτρηση θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από τον Blue Heart Fm, αλλά και τηλεοπτικά μέσω youtube στο https://youtube.com/c/BlueHeart

Μιλούνοβιτς ο εκλεκτός της Νίκης

Στην απόκτηση του Σέρβου επιθετικού Λούκα Μιλούνοβιτς έχει στραφεί η Νίκη Βόλου, βρισκόμενη σε διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο, που έχε αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα στο παρελθόν, φορώντας τη φανέλα του Πλατανιά και του Αρη, ενώ έπαιξε και στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο στέφθηκε και πρωταθλητής στη χώρα του.

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς γεννήθηκε στις 21/12/1992 στο Βελιγράδι και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ΟΦΚ Βελιγραδίου.

Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μεσοεπιθετικός, όσο και στα άκρα, πέραν από την κορυφή της επίθεσης και παίζοντας στη Super League με τους Κρητικούς είχε 47 συμμετοχές και 9 τέρματα τη διετία 2014-16, για να τον αποκτήσει στη συνέχεια ο Αρης, με τον οποίο είχε 34 αγώνες και 5 γκολ στη Football League την περίοδο 2016-17.

Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αλβανίας, σημειώνοντας 34 συμμετοχές και 7 γκολ με την Κουκέσι.

Εκτός Σερβίας έχει αγωνιστεί επίσης στο Βέλγιο με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, στη Μαλαισία με τις Μελάκα και Σαμπά, αλλά και στην Ουγγαρία με την Ντέμπρετσεν. Με την Εθνική Σερβίας Κ21 έχει μετρήσει 16 παρουσίες με 5 γκολ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής στο Πανθεσσαλικό με τη φανέλα του Αρη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου