ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κληρώνει στο Κύπελλο και για τη Νίκη Βόλου

κληρώνει-στο-κύπελλο-και-για-τη-νίκη-βό-866094

Στην κλήρωση της 3ης και 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα προχωρήσει η ΕΠΟ σήμερα Τρίτη (20/09). Στην 3η φάση βάσει προκήρυξης μετέχουν και οι ομάδες της Super League 2, άρα και η Νίκη Βόλου.

Σημειώνεται ότι τα παιχνίδια της 2ης φάσης έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 21 και στις 25 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση: «Την Τρίτη 20/09/2022 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση της 3ης και 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2022-23. Την κλήρωση, η οποία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ (www.epo.gr), θα παρουσιάσει η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και καλεσμένος θα είναι ο Χριστόφορος Κόλα». Τα παιχνίδια της 3ης φάσης είναι μονά. Εάν ομάδα της Super League 2 κληρωθεί με Κυπελλούχο ΕΠΣ, τότε γηπεδούχος θα είναι η δεύτερη».

Πάνε… Καζαμπλάνκα Μιράντα-Σιαφά

Εκτός προπονήσεων, που θα ξεκινήσουν και πάλι από σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό, θα βρίσκεται ο Χρήστος Γρομητσάρης, που τραυματίστηκε με την ΑΕΛ, ενώ οι Χοσέτε Μιράντα και Όσκαρ Σιαφά θα ενσωματωθούν εκ νέου στην Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, παίζοντας φιλικούς αγώνες με Τόγκο και Ρουάντα αντίστοιχα στις 24 και στις 27 Σεπτεμβρίου. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο Μαρόκο και στην πόλη της Καζαμπλάνκα.

Μετά το 4ο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται πλέον για τον 5ο αγώνα στη σειρά, περιμένοντας το ερχόμενο Σάββατο, πιθανότατα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την ομάδα της Λαμίας.

Οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν την ομάδα από τη Φθιώτιδα, εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή της Super League 1 λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, και θέλουν να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα, βελτιωμένη προς το καλύτερο.

Η αλήθεια είναι πως απέναντι στην ΑΕΛ η Νίκη δεν έδειξε να συγκινεί τους φιλάθλους της με την απόδοσή της και έχει νέα ευκαιρία απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 17:30.

Από κει και πέρα το παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό ακυρώθηκε, μιας και οι δύο ομάδες θα είναι αντιμέτωπες και στην πρεμιέρα της Super League 2, δίχως όμως να αποκλείεται εκ νέου κλήρωση, μετά την αποχώρηση και της Ξάνθης.

Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθούν και τα φιλικά απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΟΚ Β’.

Αποσύρθηκε από τη Super League 2 η Ξάνθη!

Σταματημό δεν έχει ο κατήφορος για την Ξάνθη, καθώς οι Ακρίτες ενημέρωσαν χθες με επιστολή τους στη Super League 2, πως δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, λόγω οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων.

Πλέον, το… μπαλάκι περνά στην ΕΠΟ που καλείται να αποφασίσει τι θα πράξει με την αντικατάσταση της ομάδας, με το πιθανότερο σενάριο να προβλέπει πρόσκληση συμμετοχής στην Ηλιούπολη, που είναι η πρώτη επιλαχούσα.

Σε ό,τι αφορά την Ξάνθη σημαίνει το οριστικό τέλος της από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Σημειώνεται ότι οι Ακρίτες ήταν στην πρώτη Εθνική κατηγορία από το 1988/89 και η σεζόν 2020/21 τη βρήκε στη δεύτερη κατηγορία.

Ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας είναι ο Μπιλ Πάπας, που πλέον… αναζητείται ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον της Ξάνθης.

Σημειώνεται πως Νίκη Βόλου και Ξάνθη επρόκειτο να τεθούν αντιμέτωπες στην 6η αγωνιστική στον Βόλο και στην 21η στα Πηγάδια.

Ι. ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου